Coafuri

#coafuri si tunsori #par lung #coafuri #tunsori 2012

Moduri trendy de a-ti purta parul lung in 2012

Te gandesti deja in ce moduri trendy iti vei purta parul lung in 2012? Din fericire, noile tendinte in materie de coafura pentru sezonul viitor au inceput sa iasa la lumina, astfel incat sa iti faci o idee de ansamblu aspra stilurilor proaspete si incarcate de senzualitate pe care coafurile profesionale ti le propun in noul an.

Parul lung este expresia infinita a feminitatii, de aceea ramane in voga si in 2012. Totusi, cuvantul de ordine in randul coafurilor de anul viitor ramane originalitatea si nonconformismul, de aceea ai nevoie de moduri indraznete de a-ti aranja suvitele stralucitoare pentru a inlatura orice urma de banalitate din aparitiile tale.

Coafura coada -de-ponei

Cel mai probabil ai auzit deja ca stilul de coafura coada-de-ponei este foarte apreciat de profesionisti si vedete deopotriva in aceasta perioada. Trendul va continua cu siguranta si in 2012, ceea ce nu poate fi decat un motiv de bucurie pentru tine. De ce? Pentru ca ofera o finete aparte trasaturilor chipului si te ajuta sa porti cu tine o nota de eleganta in orice moment al zilei.

Parul prins intr-o coada foarte ridicata te poate salva cu succes intr-o zi in care parul tau este mai rebel decat de obicei. Infasoara o suvita de par peste elasticul cu care ti-ai prins codita si vei obtine in cateva secunde un look cu totul diferit.

Foto: becomegorgeous.com

Coafura cu coada impletita

Coditele si suvitele impletite sau spicul de grau revin in forta in 2012. Poti alege o coafura in care sa-ti tapezi partea din fata si sa ii oferi volum suplimentar, lasand coada impletita sa se aseze pe umarul drept, ori it poti prinde parul foarte aproape de crestetul capului, impletind apoi parul intr-un mod cat mai original.

Foto: becomegorgeous.com

Semi-cocul

Semi-cocul este o propunere interesanta si indrazneata care te poate plasa in centrul atentiei la un eveniment special. Cu cat parul tau este mai mult, cu atat mai spectaculos va fi rezultatul. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi libera o suvita groasa, cam un sfert din tot volumul parului si sa prinzi intr-un coc rasucit suvitele ramase. Apoi, cu ajutorul ondulatorului de par, poti rasuci varfurile suvitei libere in exterior, pana obtii un aspect asemanator cel al valurilor marii.



Foto: becomegorgeous.com

Daca esti mai degraba adepta stilului mai clasic, este perfect in regula: cocurile traditionale, cu breton sau fara, usor dezordonate sau foarte bine aranjate, fac parte din tendintele coafurilor anului 2012.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare