Coafuri

#lusitocosmetics.ro #cosmetice # par sanatos # produse ingrijire par

Vrei sa ai un par sanatos si stralucitor? Invata cum sa alegi produsele de ingrijire!

Suntem mai atenti cu ce ne vopsim, cu ce ne spalam, aplicam masti si tratamente, totul pentru ca parul nostru sa arate mai frumos, lucios si matasos. Produsele profesionale, folosite in saloanele de frumusete sunt din ce in ce mai cautate si folosite in detrimentul produselor din supermarket.

Insa ce ne facem cu preturile acestor produse? De cele mai multe ori produsele profesionale sunt mai scumpe, fie pentru ca apartin unui brand renumit de produse de ingrijire profesionala, fie pentru ca saloanele (de unde se pot cumpara de obicei aceste produse) aplica adaosuri foarte mari.

In afara de pret, se mai ridica problema urmatoare: sunt aceste produse mai eficiente si mai bune decat cele din supermarket? Merita sa dam mai multi bani pe ele? Si unde gasim produse profesionale, de calitate la un pret accesibil?

De cele mai multe ori produsele profesionale sunt mult mai bune decat produsele care se gasesc intr-un supermarket. De ce? In primul rand, sunt mai concentrate, au o cantitate mai mare de principii active cu diferite rezultate (restructurant, hidratant, ofera mai mult volum, etc) tocmai pentru ca sunt create pentru uzul profesional. Atunci cand mergem in salon si ne spalam pe cap, parul arata mult mai bine decat atunci cand ne spalam acasa, tocmai din cauza concentratiei mai mare de principii active benefice parului.

Un alt aspect este faptul ca multe produse profesionale au inceput sa fie cat mai BIO. Producatorii au renuntat la igrediente precum SLS si diferiti parabeni in detrimentul celor naturale. Produsele de supermarket sunt bogate in SLS (Sodium Laureth Sulfate - care este de fapt "sare") care usuca parul si deschide cuticula si din pacate se regaseste in proportie de 70-80 chiar si 90% in unele din produse.

Insa si produsele profesionale pot contine SLS si parabeni, insa in cantitate mai mica. Cu cat sunt mai multe principii active scrise pe eticheta de ingrediente cu atat produsul este mai bun.

Deci intr-o oarecare masura, din punct de vedere al faptului ca produsele profesionale sunt mai bogate In principii active putem intelege pretul mai mare.

Insa trebuie sa tineti cont ca la costul de productie se adauga si costul de marketing, asa ca brandurile foarte mari, ajung sa coste pe masura. Sunt bune, dar nu sunt pe buzunarul tuturor.

Alternativa? Cautati firme producatoare mai mici, sau importatori directi de produse profesionale nu atat de cunoscute, dar foarte bune. Produsele profesionale din Italia, Spania si Franta sunt printre cele mai bune.

Pe site-ul www.lusitocosmetics.ro puteti gasi produse profesionale italienesti, care se gasesc in saloanele din Bucuresti si din tara, la preturi accesibile.

Produsele sunt atat BIO, fara SLS si parabeni, cat si cu aceste ingrediente, insa in cantitate mai mica.

Produsele BIO sunt pe baza de ulei de argan, keratina, ulei din arbore de ceai, proteine de matase sau lapte, seminte de in sau de moringa, celule stem vegetale, etc.

Gasiti atat produse de ingrijire a parului, cat si produse de ingrijire a fetei sau corpului, precum si aparatura profesionala de salon (placa, perii, ondulatoare, pheon-uri, etc).

O noutate in privinta produselor de par sunt produsele tratament pe care le puteti gasi in acest magazin online: tratamente pentru parul gras, anti-matreata, anti-cadere, pentru scalp sensibil, etc.

Lusito Cosmetics este o firma importatoare si distribuitoare de produse profesionale pentru saloane din Italia. Sunt pe piata de aproximativ 10 ani, dispune si de un salon de frumusete unde se folosesc aceste produse, dar si le distribuie in alte cateva saloane din Bucuresti si din tara.

Firma acorda mare atentie produselor comercializate, selectand de la partenerii sai cele mai bune game de produse si testandu-le inainte de a le comercializa.

Printre marcile distribuite se numara Three, Dikson, Orotherapy, Benexere, etc.

Ne puteti gasi si pe Facebook: www.facebook.com/LusitoCosmetics

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare