Coafuri

#petrecere craciun #craciun #expert acasa.ro # coafura craciun

Expertii Acasa.ro: Cum alegi coafura pentru petrecerea de Craciun

Petrecerea de Craciun - fie ea la firma sau in familie - iti ridica la fileu provocarea unei coafuri de exceptie! Este prilejul ideal sa-ti scoti in evidenta trasaturile printr-o coafura cocheta cu o usoara atingere de extravaganta.

Stilistii Acasa.ro vin in intampinarea ta cu cateva recomandari de coafuri, in functie de tipul parului tau. Urmeaza-le sfaturile si cu siguranta vei face furori cu noua ta coafura.

Pentru parul scurt, tuns in linii drepte, este indicat sa folosesti ca accesoriu un clips palarie sau o funda frumos colorata. Pentru a compensa lungimea parului tine minte: bigger is better!

 

 

Pentru parul mediu, poti opta pentru o coafura cu volum si bucle rebele. Pentru a-i da o nota vesela foloseste accesorii precum: cordelute cu strasuri, clipsuri cu flori sau funde colorate, insa nu exagera cu marimea lor, ele trebuie doar sa dea o nota chic coafurii tale.

Pentru parul lung, sunt in voga coafurile afro (parul cret si foarte tapat) sau coafurile retro (onduleurile valuri). La coafurile afro poti folosi, pentru un plus de eleganta, mici agrafe cu strasuri iar la cele retro, opteaza pentru accesorii uni, de masura medie sau pentru palarioare cu voal.

 

PONTUL STILISTILOR

Descrie tipul de petrecere la care vei lua parte si stilistul tau va sti exact ce tip de coafura ti se potriveste, dar mai ales care este accesoriul perfect pentru tine.

Stilistele Denisa Corciu si Eugenia Banu
Cinnamon Beauty Salon, Str. Tunari Nr 6
www.cinnamonsalon.ro
Tel: 0730.992.638, 0311.043.222
Facebook: Cinnamon Salon

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare