Coafuri

# extensii par #aplicare extensii par

Cum se aleg extensiile pentru par?

O multime de femei sunt foarte nemultumite de imaginea lor datorita parului pe care il au, si datorita faptului ca nu pot opta pentru coafura pe care si-o doresc.

Acesta este si principalul motiv datorita caruia o multime de doamne si domnisoare aleg sa isi indrepte atentia spre renumitele, extensii pentru par, care le pot ajuta sa opteze pentru coafura dorita.

In continuarea acestui articol vom discuta putin despre tipurile de extensii de par, pentru ca femeile sa stie ce variante au la dispozitie atunci cand isi doresc astfel de accesorii pentru par.

In primul rand, doamnele si domnisoarele care au de gand sa opteze pentru extensii de par, au posibilitatea sa se orienteze spre extensiile cu silicon, acestea fiind si cele mai cunoscute extensii pentru par, continand bondule de keratina.

Aceste extensii se regasesc in varianta de suvite individuale care se aplica pe cate o suvita din parul doamnelor sau al domnisoarelor. Referitor la modul de aplicare, se va topi bondula de keratina cu un aparat special, iar mai apoi se va modela keratina pe suvita de par.

Femeile care isi doresc sa isi indeparteze apoi exxtensiile vor avea de folosit o solutie speciala care topeste bondula.

Cat despre numarul suvitelor care pot fi aplicate pentru un look cat mai natural, acesta ar fi cuprins undeva intre 50 si 100 de bucati, iar acestea vor rezista fara probleme aproximativ 6 luni.

Femeile care au de gand sa opteze pentru astfel de accesorii pentru par, au posibilitatea si sa opteze pentru extensiile cu mirco ring, care sunt suvite individuale la fel ca si cele cu keratina, insa pentru aplicarea acestora este nevoie de un mic inel metalic.

Femeile care isi doresc sa aiba un look cat mai natural ar trebui sa opteze pentru un numar cuprins undeva intre 50 si 100 de bucati, insa aceste suvite vor rezista mai putin decat primele mentionate. Extensiile cu micro ring ar cam trebui indepartate dupa doua – trei luni. Partea buna este ca aceste extensii se pot reaplica.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa opteze pentru extensii de par au si posibilitatea de a se orienta spre extensiile de par cusute. Acest tip de extensii se aplica cu ajutorul unui ac, si sunt prinse de o impletitura efectuata cat se poate de strans pe scalp. De regula este suficient un singur pachet de extensii pentru o singura aplicare.

Ca si rezistenta insa, aceste suvite pot sa fie pastrate fara probleme in cap doua – trei luni, dupa care trebuiesc indepartate si reaplicate. Aceste extensii se pot refolosi de pana la doua – trei ori.

Ultima varianta pentru femeile care intentioneaza sa opteze pentru extensii de par consta in extensiile double hair, care se pot aplica fie cu bondule de keratine fie cu micro rings.

Aceste extensii pot sa fie purtate doua – trei luni dupa care pot sa fie indepartate si reaplicate, iar daca sunt ingrijite in mod corespunzator, pot sa fie folosite fara probleme un an de zile.

Partea mai putin placuta privind acest tip de extensii este partea financiara, pentru ca acestea sunt destul de costisitoare.

Asadar, acestea fiind spuse, in acest articol au fost prezentate tipurile de extensii de par pe care femeile si le pot alege atunci cand isi doresc un par mai lung.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare