Coafuri

#coafura #placa #par #bucle

Cum sa-ti faci bucle cu placa de intins parul

Crezi ca placa este buna doar pentru intinsul parului? Citeste cu atentie in cele ce urmeaza si vei descoperi ca nu-i asa. Acest minunat instrument de coafare te poate ajuta sa-ti aranjezi parul in mult mai multe moduri decat ti-ai fi putut imagina si asta doar in cateva minunte.

Asadar, doar folosindu-te de placa de par poti realiza o coafura plina de volum , una cu bucle romantice, cu onduleuri lejere sau bucle stranse.

Daca inveti sa folosesti placa ta de intins parul corect, vei realiza o serie de hair-style-uri  superbe fara ajutorul unui specialist si fara sa-ti deteriorezi parul. Cum sa procedezi?

In primul rand ai nevoie de o placa de intins parul subtire pentru a putea ajunge cu ea pana la radacina parului. De asemenea, este indicat ca aceasta sa fie din ceramica, asigurandu-te astfel ca nu trebuie sa repeti miscarea la infinit pentru a-ti iesi onduleurile. Nu uita sa folosesti si spray-ul de protectie.

 

Volum

 

Iata cum poti realiza o coafura cu volum la varfuri in doar cateva minute:

• Spala-te pe cap, aplica putina spuma de par si usuca-ti parul cu foehnul cu capul in jos. Avand in vedere ca urmeaza sa folosesti placa, nu uita de spray-ul de protectie.
• Incepe prin a imparti parul tau in sectiuni: sectiunea superioara si sectiunea inferioara. Pe cea superioara prinde-o in crestetul capului cu ajutorul unui clips. Apoi, cu ajutorul placii, ia cate o suvinta din stratul inferior de par si intinde-o. Cand ajungi la varfuri, rasuceste suvita spre exterior.
• Daca esti tunsa in scari, ocupa-te de fiecare treapta in parte. Important este ca varfurile acestora sa fie intinse spre exterior pentru a capata mai mult volum.
• La final, foloseste-te de degete pentru a aranja suvitele si de putin fixativ pentru volum.
 

Bucle lejere

 

Sa realizezi o coafura cu bucle lejere este un proces foarte usor chiar daca vorbim de o placa de intins parul.  Tot ce trebuie sa faci este sa treci cu placa prin par mai repede si astfel buclele create vor fi mai lejere.

• Piaptana-ti bine parul inainte si imparte-l in sectiuni pentru a-ti usura astfel procesul. Apoi, prinde o suvita de par de la mijloc cu placa si rasuceste-o in jurul aparatului. Fa-o usor si cu blandete pentru a obtine bucle lejere dar bine conturate.
• Aranjeaza-ti buclele spre spate pentru a-ti lasa fata libera. Continua cu partea din crestet si la final foloseste putin fixativ pentru volum.

 

Bucle stranse

 

Daca vrei sa-ti faci bucle perfecte folosindu-te de placa ta de par chiar si pe un par perfect intins, uite care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

• Incepe prin a-ti diviza parul in sectiuni. Prinde partea de sus intr-un coc si lasa doar cateva suvite libere. Incepe intai cu acestea. Daca vrei bucle frumos aranjate, ia bucati subtiri de par. Roteste suvita de la scalp in jos.
• Daca ai breton, nu-l ondula cu placa. Ofera-i volum cu foehnul si piaptana-l spre spate.
• Daca o bucla nu a iesit cum trebuie, las-o cateva minute si apoi incearca din nou. Finalizeaza cu putina spuma de par pentru a fixa buclele.

ww.totalhair.net


Foto : www.samtecs.en.made-in-china.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare