Coafuri

# par vara #tendinte vopsire par #vopsire par #coafuri #vopsirea parului #tendinte vara

Cum sa te vopsesti pentru a fi in tendinte vara aceasta

Pregateste-te pentru aceasta vara cu o schimbare de look. Alegerea unei nuante perfecte pentru par te va ajuta sa stralucesti in sezonul estival. Iata care sunt tendintele in materie de nuante de par din aceasta vara! Alege-o pe cea care ti se potriveste si nu vei regreta.

Nude cremos

Asemanator cu cream soda, amestecul de nuante bej, maro si auriu, care a cucerit internetul in ultima vreme, nude cremos nu este nici prea blond, dar nici saten. Culoarea de baza, nude, se va vedea diferit de la o persoana la alta, in functie de tonul pielii. Aceasta nuanta este usor de intretinut, iar asta o face si mai potrivita pentru vara, cand iti doresti mai multa relaxare si mai putin timp petrecut la salon.

Blond luminos

Daca ai o nuanta de blond de care te-ai plictisit in sezonul rece, vara aceasta este momentul sa o deschizi putin. Blondul luminos, care se poarta in vara 2019, nu este acea nuanta platinata pe care o stie toata lumea, si este ceva mai deschis decat blondul clasic. Pentru un look fresh de vara, incearca aceasta nuanta de blond luminos si stralucitor.

Ciocolata topita

Vara aceasta se poarta si o nuanta de par inspirata de un desert delicios: ciocolata topita. Nuanta ciocolatie a parului este obtinuta printr-o baza inchisa si restul nuantelor mai deschise obtinute prin balayage si vopsea nuantatoare. Rezultatul, o culoare intensa si cremoasa, perfecta pentru vacanta de vara.

Blond auriu

Parul tau poate capata stralucirea si frumusetea unei bijuterii pretioase cu aceasta nuanta de blond auriu, ce va fi in tendintele verii 2019. Cu blondul in nuante aurii, parul tau va straluci in razele soarelui, cat este vara de lunga.

Caramel

Caramel este una dintre nuantele vedeta pentru cele mai sofisticate coafuri din vara care se apropie. Aceasta nuanta calda si cremoasa este potrivita pentru toate tonurile de piele si pentru orice stil de coafura. Amesteca saten inchis si blond cald si vei obtine nuanta delicioasa de caramel, ideala pentru un look relaxat de vara.

Stralucire calda

Castaniul subtil este nuanta care va da cu succes un aer proaspat coafurii tale in aceasta vara. Castaniul este culoare care nu te ajuta sa faci o schimbare radicala de look, insa datorita culorii parului vei avea de fiecare data o aparitie proaspata, calda si eleganta.

Nuante roz

Rozul auriu este culoare care a patruns cu putere in lumea modei, asa ca daca esti blonda sau satena, poti adopta cu usurinta aceasta tendinta care continua sa se mentina si in vara 2019. Nu este nevoie sa iti vopsesti parul in roz, ci e recomandat sa pui doar acele accente care vor da o stralucire roz intregului look.

Blond inghetat

 

Blondul inghetat pe care multe vedete l-au adoptat pana acum, devine una dintre culorile vedeta ale acestei veri. Aceasta nuanta de blod este un mod modern de a purta blondul platinat. Blondul inghetat este cea mai buna replica pe care o poti da tuturor culorilor calde care se vor purta, din plin, in aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului