Coafuri

#coafura #coafuri #sfaturi utile #alungirea fetei

Cum sa pari mai slaba cu ajutorul coafurii: 5 trucuri utile

Tunsoarea parului reprezinta una dintre schimbarile cele mai importante si, in acelasi timp, dificile pe care le poti face pentru reinventarea lookului. Atunci cand te hotarasti sa faci acest pas, este bine sa tii cont de forma fetei, deoarece sunt unele coafuri care iti vor face fata sa arate mai subtire, iar altele mai rotunda. Iata cateva trucuri utile pentru a arata mai slaba, gratie coafurii tale.


1. Alege suvite care sa iti puna in valoare culoarea parului

Sa adaugi o pata de culoare parului tau este intotdeauna o idee buna. Pentru a arata mai slaba, fa-ti suvite mai deschise decat culoarea parului, deoarece, astfel, fata ta va deveni mai luminoasa si intinerita. Juxtapunerea dintre lumina si umbra din parul tau face ca fata ta sa para mai slaba.


2. Foloseste produse pentru volum

O coafura cu mai mult volum va face ca fata ta sa para mai mica decat este. Pentru realizarea unei coafuri cu volum este bine sa folosesti produse speciale de ingrijire pentru a oferi volum parului tau.


3. Alege o tunsoare in scari

Tunsorile in scari se potrivesc pentru orice forma a fetei si reprezinta o solutie buna pentru a arata mai slaba. Daca parul este tuns la acelasi nivel tinde sa faca fata sa arate mai plina. Asadar, alege o tunsoare in scari, care sa inceapa cu linia pometilor si, astfel, iti va fi evidentiata structura osoasa.


4. Realizeaza cararea in functie de forma fetei

Hairstilistii recomanda, in general, sa iti lasi cararea sa se aseze in mod natural, insa nu intotdeauna este cea mai buna solutie. Uneori, exista alte moduri sa-ti aranjezi parul, mult mai avantajoase. De exemplu, daca fata ta este in forma de inima, ar trebui sa eviti cararea pe mijloc, deoarece va face ca fata ta sa arate mai rotunda. In aceasta situatie, este indicat sa alegi o carare intr-o parte.


5. Alege bob-ul asimetric

Pe langa faptul ca bob-ul asimetric este o tunsoare la moda, in acest sezon, este perfecta daca vrei sa arati mai slaba. Un bob asimetric implica parul scurt la spate si din ce in ce mai lung in fata pana la nivelul barbiei. Aceasta tunsoare lungeste fata si te face sa arati mai slaba.



Sursa foto: howstuffworks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare