Coafuri

#ochelari #par #coafuri #aranjare par

Cum sa iti aranjezi parul daca porti ochelari

Pe langa faptul ca sunt un dispozitiv medical, ochelarii sunt si un accesoriu la moda. Totusi, pentru a avea un look perfect, trebuie sa stii cum sa iti pui in valoare coafura daca esti obligata sa porti ochelari de vedere. Iata cateva moduri de a-ti aranja parul:

Ochelarii cu cadru larg

Acest tip de ochelari sunt mai lati, extinzandu-se dincolo de colturile exterioare ale ochilor. Acestia pot fi fie rotunzi, fie patrati si creeaza o linie orizontala in zona tamplelor. Acest tip de ochelari de vedere este ideal pentru fetele late sau patrate.

Pentru a avea un look fabulos, la acest tip de ochelari trebuie sa optezi pentru o coafura cu volum, pentru a crea echilibru. Este de preferat sa dai putina inaltime fetei cu ajutorul coafurii sau sa alegi un breton mai lat, pentru a da iluzia unei fete mai lungi.

Ochelarii cu cadru mic

Acesti ochelari sunt perfecti pentru femeile cu corp mic si delicat. Coafura pe care trebuie sa o alegi daca porti ochelari cu cadru mic este una scurta, dreapta sau una in stil bob asimetric. Volumul pe care trebuie sa il alegi depinde foarte mult de latimea fetei.

Culoarea parului in functie de ochelarii de vedere

Daca iti place sa ai mereu o culoare uimitoare a parului, trebuie sa tii cont si de nuanta ramelor de ochelari pe care ii alegi. Aceasta trebuie sa fie in simetrie perfecta cu parul tau. Asadar, pentru a fi sigura ca nu gresesti, alege rame in nuante neutre, precum negru sau orice alte culori intunecate. Daca parul tau este castaniu deschis, evita ochelarii cu rame galbene sau albe. Pentru roscate si blonde, culorile metalice sau perfecte.

Rame de ochelari in functie de forma fetei

Nu trebuie sa fim atenti doar la culoarea ramelor de ochelari de vedere, ci si la dimensiunule lor. Ochelarii de vedere trebuie sa fie in primul rand in perfecta concordanta cu forma fetei.

Pentru fetele patrate, trebuie sa alegi rame inguste, cu margini ascutite. Pentru fetele lunguiete, cu ochii mici, trebuie sa folosesti rame inguste. Pentru fetele rotunde se recomanda, rame si lentile mici, care sa completeze aspectul suav si elegant.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare