Coafuri

#tunsoare #coafura #tunsoare nou

Cum iti dai seama daca este timpul pentru o noua tunsoare

Pentru multe femei, lungimea parului este foarte importanta si evita pe cat posibil sa se tunda. Chiar si asa, exista anumite momente cand este necesar sa treci pe la un salon de coafura. Primul pas este sa recunosti ca ai nevoie de o schimbare. Daca iti doresti ca parul tau sa ramana lung, trebuie sa gasesti hair-stilistul care sa stie cum sa te coafeze, astfel incat aspectul parului sa fie interesant, chiar daca ramane la o lungime considerabila. Iata cativa dintre factorii care te-ar putea determina sa iti dai seama ca este timpul pentru o noua tunsoare!


1. Parul nu mai are volum

Daca parul tau este cret sau ondulat si nu se mai asaza sub nicio forma, este timpul sa mergi la coafor pentru a-i schimba forma. Acelasi lucru trebuie sa il faci si daca parul tau este drept, lipsit de volum si fara nicio forma. Este timpul pentru o schimbare, asa ca mergi la coafor si da o forma frumoasa parului tau.


2. Varfurile sunt despicate

Varfurile despicate dau parului un aspect nepieptanat, neingrijit. Cauzele varfurilor despicate sunt diverse; de la folosirea in exces a ondulatoarelor, aparatelor de indreptat parul sau a uscatoarelor de par, pana la perierea in exces sau perierea in timp ce parul este umed.

Intrucat varfurile despicate nu sunt deloc atragatoare la o femeie, este timpul sa mergi la stilist si sa iti scurtezi parul. Cu cat astepti mai mult, cu atat vei fi nevoita sa renunti la mai mult par, atunci cand va sosi momentul.


3. Parul nu mai creste

Daca parul tau nu mai creste inseamna ca trebuie sa mergi la coafor. Cu cat iti tunzi mai des parul, cu atat acesta va creste mai repede si, in plus, va fi mult mai sanatos, tocmai pentru ca nu se va mai toci. Alege sa iti tunzi parul o data la doua-trei luni pentru a-i pastra vitalitatea.


4. Coafura nu se mai potriveste cu forma fetei

Forma fetei conteaza foarte mult pentru tunsoarea pe care o alegi. Cand coafura aleasa de tine nu se potriveste cu forma fetei, este momentul sa faci o schimbare. Alege o tunsoare baieteasca daca ai fata rotunda.

Coafura bob este in continuare la moda, asa ca nu ezita si cere-i stilistului tau sa te tunda asa. In cazul in care ai fruntea lata, poti opta pentru un breton drept care sa iti acopere fruntea sau cateva suvite in diagonala. Nu acelasi lucru trebuie sa il faci daca ai fruntea ingusta. In acest caz, tunsorile scurte cu mult volum sunt favorabile.

Sursa foto: weclever.ru
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului