Coafuri

#stil # coafuri vedete #coafuri 2012 # cocuri 2012

Cocuri demne de premiile Oscar

Stilul vedetelor de la Hollywood reprezinta o sursa de inspiratie pentru foarte multe femei din lumea intreaga. Tinutele si coafurile celor mai iubite vedete sunt analizate in fiecare an si adoptate chiar si de creatorii de moda.

Tot vedetele isi pun amprenta si asupra stilurilor de tunsori si coafuri. Cocul reprezinta una dintre coafurile - vedeta ale sezonului. Tot mai multe celebritati apeleaza la el pe covorul rosu de la cele mai fierbinti evenimente mondene.

Dintotdeauna, cocul este una dintre cele mai rafinate coafuri, potrivit atat pentru evenimentele din timpul zilei, cat si pentru evenimentele de seara, mult mai elegante.

Iata cateva modele de cocuri demne de o diva:

1. Cocul latino. Acest tip de coc este prins lejer la spate, la baza gatului si cu carare pe mijloc. Nu are volum in crestet. Acest coc ofera un aspect romantic si pasional si poate fi pus in evidenta cu ajutorul unor cercei mari, arhitecturali. Cand realizezi acest coc, trebuie sa il prinzi la spate cat mai natural, astfel incat suvitele din fata sa incadreze chipul.

2. Coc destructurat. Cocul destructurat este o reinterpretare a cocului clasic. De inspiratie retro, este una dintre cele mai populare coafuri romantice ale sezonului. Are un aspect nefinisat si un aer rebel. Ofera parului volum si textura. Aceasta coafura paote avea si un aspect de bob fals. Cand apelezi la acest coc, este indicat sa iti ondulezi parul in prealabil. Cateva suvite trebuie lasate libere.

3. Coc de balerina. Acest tip de coc este ideal pentru femeile cu trasaturi frumoase ale fetei. Pune chipul foarte bine in evidenta. Are o baza inalta, aproape de crestet, iar parul este indreptat in prealabil. Parul este rasucit in jurul bazei si prins in agrafe. Acest coc poate fi foarte bine pus in evidenta cu ajutorul unor cercei candelabru, care incadreaza si evidentiaza fata.

4. Coc romantic. Pentru realizarea cocului romantic, parul trebuie stilizat cu ajutorul unui gel modaltor. Parul va fi prins la spate, bine strans in parti si mai ridicat in frunte. Cocul poate fi evidentiat cu ajutorul unor accesorii si bijuterii speciale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului