Coafuri

#coafuri 2020 #par umed #coafura par ud

Coafurile cu efect de "par ud" se intorc. Cum le poti realiza simplu

Parul cu aspect umed, tendinta anilor ´90, e din nou la moda. Coafurile sunt versatile, potrivite atat pentru tinute elegante, cat si pentru vestimentatia casual. Efectul wet poate fi realizat la coafuri rebele, dar si la coafuri ingrijite.

 

Iata cum sa ii creezi singura parului tau un aspect ud:

Prezentarile de moda pentru tendintele Toamna – Iarna 2020 ne-au aratat ca parul cu aspect umed este unul dintre look-urile cu care ne vom obisnui in sezonul care vine.

Sursa foto: stylebistro.com

Scarlett Johansson pare ca si-a insusit deja aceasta tendinta la modul cel mai chic cu putinta.

Stralucitoare si usor de realizat, coafurile wet ofera o dinamica extraordinara. Acestea pun chipul in prim plan, evidentiaza trasaturile fetei, machiajul. Parul ud poate fi realizat cu ajutorul gelurilor, a cerei, cu spuma sau cu fixativ. Asadar, iti poti aranja si tu parul acasa cu solutiile de styling pe care le ai la indemana.

Pentru a crea un aspect umed obisnuit, regula de baza este sa nu te temi ca exagerezi cu produsul folosit, atata vreme cat e cel potrivit. Ceara si gelul iti vor permite sa creezi aspectul umed perfect pentru parul tau, in timp ce produsele cu efect mat trebuie evitate.

Mai intai va trebui sa alegi tipul de coafura pe care ti-l doresti. Poti opta pentru parul lasat liber pe spate, cu carare pe mijloc sau periat, ori pentru un look cu parul razlet si, de ce nu, pentru o coafura rigida, bine realizata.

 

Foto: society19.com

Daca alegi un aspect rebel, incepe prin a-ti usca parul cu susul in jos, avand grija sa nu il usuci complet. Aplica spuma, gelul sau ceara cand inca parul este usor umed. Trece-ti varful degetelor de la radacina parului spre spate, ducand parul inapoi cu mainile. Repeta aceasta operatiune de cate ori este nevoie pentru a adauga volum, textura si pentru a obtine un look indraznet.

 

Foto: society19.com

In schimb, daca doresti sa creezi o coafura fixa, ceva mai rigida si mai ordonata, vei avea nevoie de un pieptene cu coada si cu dinti desi. In acest caz, va lipsi volumul, drept pentru care firele de par trebuie sa fie perfect aranjate si lipite de scalp. Poti folosi aceasta tehnica atunci cand alegi sa iti prinzi parul intr-o coada, dar si cand il lasi liber. Incalzeste ceara sau spuma intre palme si apoi aplica produsul pe par, pornind de la centru spre exterior. Cu pieptenele, distribuie produsul in mod uniform si asigura-te ca nu a ramas niciun fir razlet.

Foto: www.nykaa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare