Coafuri

#coafura #coafura vedete #tunsori

Coafuri vedete: 5 stiluri complet diferite

Unul dintre cele mai fascinante lucruri de la Hollywood sunt modernele coafuri purtate de vedete, in continuta transformare si adaptare la cele mai noi tendinte. De-a lungul timpului, divele cu suvite perfecte au afisati stiluri geniale de aranjare a parului, pentru toate gusturile.

Dintre numeroasele coafuri de vedete analizate in amanunt in paginile revistelor de frumusete, se remarca o serie de stiluri geniale, care nu vor iesi vreodata din tendinte. Iata care sunt acestea!

1 Beyonce

Fara doar si poate, Beyonce a stiut intotdeauna sa iti schimbe imaginea prin coafuri fabuloase, care i-au scos in evidenta trasaturile exotice deosebite. Impresionanta a fost coafura afro pe care mulatra a purtat-o anul trecut, cand tendinta buclelor crete si voluminoase a luat amploare. De la ea s-au inspirat si vedetele noastre autohtone, precum Inna sau Sylvia.



Foto: condenast.co.uk

2 Emma Stone

Nu forma coafurilor alese de Emma Stone impresioneaza in mod necesar, ci naturaletea ajustata discret de hair-stylisti si nuantele minunate de roscat. Tunsorile medii adoptate de actrita, cu breton lateral si trepte delicate, sunt cu adevarat o sursa de inspiratie pentru femeile din lumea intreaga.



Foto: dailymakeover.com

3 Blake Lively

In plin sezon al popularitatii crescande de care impletiturile s-au bucurat din plin, Blake Lively a ramas in istoria aparitiilor publice prin coafura dezordonata si moderna cu coada impletita in lateral si par lasat liber, suvite razlete in jurul chipului si accesoriu de par ultra-feminin.



Foto: hairsummary.com

4 Rihanna

Daca nici Rihanna nu reuseste sa puna in valoare o tunsoare pixie, inseamna ca nicio reprezentanta a sexului frumos nu poate bifa aceasta performanta. Frumoasa Riri a renuntat la parul roscat excentric si a revenit la stilul ei elegant, respectiv la nuanta inchisa a parului. Cea mai recenta schimbare de look este cu adevarat reusita.


Foto: onsugar.com

5 Rachel McAdams

Actrita Rachel McAdams este fascinanta cu suvitele sale stralucitoare retro, frumos incadrate de un breton lateral lung. A fost bruneta, roscata si satena, insa blondul-miere o prinde de minune pe Rachel.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului