Coafuri

#sarbatori #coafuri #coafuri craciun #patrecere sarbatori

Coafuri surprinzatoare si senzuale pentru petrecerile de Sarbatori

Ne mai despart doar cateva saptamani pana cand intram in febra Sarbatorilor de Iarna. Daca ti-ai ales deja tinuta pe care sa o porti in Noaptea dintre ani sau la petrecerea de Craciun, nu mai ramane decat sa iti completezi look-ul cu o coafura surprinzatoare. Iata cateva idei din care te-ai putea inspira:


1. Cocurile cu aspect umed

Coafurile cu aspect umed sunt una dintre cele mai noi tendinte in materie de hairstyling. Asadar, daca vrei sa fii sic si in pas cu moda, coafura perfecta pentru Sarbatorile de Iarna este un coc simplu, cu aspect umed, cu carare pe mijloc. Daca parul tau este insa foarte lung, poti sa iti faci in loc de coc o coada de cal, prinsa foarte lejer.


2. Coafura ravasita

Anul 2014 vine cu propuneri de tinute foarte lejere, insa de efect. Aceeasi tendinta se mentine si cand vine vorba despre coafuri. Parul tau trebuie sa arate cat mai natural si trebuie sa capete volum in sezonul acesta. O coafura perfecta pentru petrecerea de Craciun este cea ravasita, care sa aiba un aspect spectaculos, insa sa emane si eleganta. Nu te teme de provocari si incearca sa fii cat mai diferita in anul ce vine.

Intampina si tu Sarbatorile de Iarna cu cele mai indraznete si uimitoare coafuri, pline de volum si, nu in ultimul rand, extravaganta.


3. Buclele mari

Coafurile anilor '40 si '70 revin din nou in tendinte. Stilul retro, cu bucle mari si volum maxim sunt cea mai noua provocare a hair-stylistilor pentru femeile pline de gratie si cu mult stil. Lasa-te si tu purtata de aceste tendinte intr-o calatorie in trecut adoptand o coafura superba, in stilul anilor '40 la petrecerea de Craciun.




4. Impletiturile sic si senzuale

Sarbatorile te duc cu gandul la eleganta, rafinament si lejeritate, asa ca una dintre coafurile perfecte pentru Craciun sau Revelion sunt impletiturile, care reusesc sa se mentina in topul preferintelor hair-stylistilor si in sezonul urmator. Asadar, adopta si tu o coafura cu impletituri lejere, insa uimitoare si pline de efect si gratie.



Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare