Coafuri

#globurile de aur 2013 #globurile de aur #coafuri

Coafuri superbe la Globurile de Aur 2013 din care sa te inspiri

Hainele de la marile case de moda, accesoriile pretioase si coafurile deosebite au putut fi admirate (sau criticate) la Globurile de Aur din acest an. Cele mai frumoase femei ale planetei s-au strans la aceasta gala pentru a oferi lectii de stil importante.

Daca iti doresti sa afli care sunt trendurile de hair-stilyng pentru 2013, inspira-te din coafurile superbe purtate de vedete pe covorul rosu de la Globurile de Aur.


1. Bucle retro asimetrice

Megan Fox, Jennifer Lopez sau Jessica Alba sunt doar cateva dintre vedetele care s-au inspirat din stilul anilor '70 si au ales sa poarte o coafura cu bucle mari, asimetrice.

Daca iti doresti si tu un look ca al unei vedete de la Hollywood, poti incerca sa iti faci acest gen de bucle folosind bigudiuri late de par sau ondulatorul. Finiseaza aspectul coafurii cu ajutorul unui fixativ natural cu aloe vera si asaza-ti parul intr-o parte, pe un umar.

2. Coc simplu cu bucle

Jennifer Lawrence si Amy Adams au ales o coafura lejera, cu parul buclat, prins la spate in coc.

Daca iti doresti si tu aceasta coafura, pregateste-te sa petreci ceva timp in fata oglinzii. Parul coafat in prealabil cu ondulatorul se prinde cat mai aproape de zona cefei, sub forma unui coc. Foloseste cateva agrafe negre (sau de culoare apropiata cu cea a parului tau), iar dupa ce ai termintat de prins suvitele, pulverizeaza fixativ peste coafura ta.

3. Coafura naturala

Tendintele ultimilor ani au creionat ideea ca naturaletea nu isi va pierde niciodata din farmec. Tocmai pe acest aspect au mizat si actritele Anne Hathaway si Rosie Huntington, cand au ales sa poarte parul coafat natural.

Indiferent de lungimea sau textura parului tau, cea mai buna optiune pentru o coafura de acest fel este sa il lasi sa se usuce natural, dupa ce l-ai periat foare bine si ai aplicat ser de par pentru stralucire.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti intinzi suvitele bine uscate cu placa de intins parul. Pentru o coafare corecta, ai grija sa nu tii placa mai mult de cateva secunde pentru fiecare suvita.

 


Sursa foto: hair.becomegorgeous.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare