Coafuri

#coc #coada de cal #spic #par #coafuri #coafura

Coafuri sexy, usor de realizat

O coafura frumoasa iti poate schimba fizionomia si starea de spirit intr-o secunda. Culoarea, tunsoarea si curatenia parului spun foarte multe despre o femeie asa ca de ce sa nu te joci cu parul tau in fiecare zi?

Pentru ca inca este cald afara, poti adopta un stil clasic , cumintel, dar care sa iti ofere o alura sexy in acelasi timp. Un coc lejer si usor dezordonat, la baza gatului, iti poate oferi un aspect cat se poate de placut. Cu o astfel de coafura poti merge atat la birou, cat si in oras la o intalnire romantica . Este foarte practic si usor de realizat. Prinde-ti parul in coada si separa-l in doua suvite egale. Una dintre suvite infasoar-o in jurul cozii in sensul acelor de ceas si la final prinde-o cu o agrafa, iar cealalta infasoar-o in sens invers si prinde-o la fel ca pe prima. Nu iti bate capul cu suvitele razlete care se mai desprind – parul dezordonat e in voga.

Parul prins pe jumatate este ideal chiar daca parul tau este drept sau ondulat, mai ales daca vrei un aer de scolarita. Strange tot parul de la baza fruntii si a tamplelor si strange-l intr-o coada lejera, tapand cateva suvite pentru a oferi un plus de volum coafurii tale. Daca iti vei aranja parul in acest mod, ochii si obrajii iti vor fi scosi in evidenta intr-un mod placut. La final, pulverizeaza putin fixativ si aranjeaza-ti cateva suvite cu ceara ori spuma.

 

Spicul sau impletitura frantuzeasca revine in forta in acest sezon, iar tu trebuie sa incerci aceasta coafura atat de sic. Este destul de dificil sa reusesti sa iti faci singura impletitura, asa ca indicat este sa rogi pe cineva sa te ajute. Cea mai buna parte a acestei coafuri este ca atunci cand iti vei desprinde parul, te vei bucura de niste bucle superbe pe care le poti fixa cu un spray cu actiune puternica.

 

In mod sigur “ coada de cal ” nu va iesi din trend nicicand asa ca poti apela la aceasta de cate ori esti in mare graba. Evident, nu vorbesc despre un aranjament perfect, ca la carte, ci vorbesc de unul usor rebel. Imediat dupa ce ti-ai spalat parul, sterge-l bine cu un prosop, strange parul intr-un coc pe care sa il pozitionezi un pic mai sus de ceafa (nu foarte sus), iar dupa 20 de minute da-i drumu si fixeaza-l cu un spray. Aranjeaza-ti varfurile cu putina ceara si ai obtinut o coafura rebela.

Nu te mai gandi la coafuri extravagante, cand cele mai simple iti sunt la indemana si te pot avantaja foarte mult. Ideea este sa iesi putin din tipare, dar sa nu dai senzatia ca te chinui prea mult.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare