Coafuri

#coafura #tunsoare

Coafuri sexy simplu de realizat

O coafura reusita nu necesita intotdeauna ajutorul unui specialist. Iata cateva idei de coafuri sexy, simplu de realizat.

Daca simti ca look-ul tau nu este complet fara sa iti realizezi o coafura deosebita, incearca una dintre coafurile sexy de mai jos, simplu de realizat.

Poti realiza aceste coafuri pentru par mediu si lung in doar cateva minute, cu putina indemanare in fata oglinzii.

 

Sursa foto: totalbeauty.com

Aceasta coafura cu bucle de mireasa nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute. Daca nu ai deja buclele, le poti obtine usor cu un ondulator de par .

Pentru realizarea acestei coafuri ai nevoie de fixativ , 6-10 agrafe mici, 2 agrafe mari si o perie cu coada lunga sau un creion.

Incepi prin a imparti parul de sub crestet, fie pe mijloc, fie usor intr-o parte. Prinde suvitele din fata cu ajutorul agrafelor mici de par. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat vei depune mai mult efort pentru a le ascunde .

Odata ce ai prins toate suvitele pe care ti-ai propus sa le fixezi, introdu coada lunga si subtire a unei perii sau un creion si trage usor parul in sus pentru a obtine mai mult volum.

Aplica un fixativ usor pe tot parul. Ataseaza apoi o agrafa de par in spatele unei flori sau a unei brose. Fixeaza-o intre ureche si linia centrala dintre ceafa si crestet si foloseste a doua agrafa mare pentru a fixa bine accesoriul.

Pentru un look mai casual, poti slabi cateva dintre suvitele prinse, pentru a ramane cu cateva suvite de par in jurul fetei.

 

Sursa foto: totalbeauty.com

In doar cateva minute, poti obtine aceasta coafura sexy si casual, folosind doar cateva agrafe mari de par si un ondulator.

Inainte de a incepe, lasa-ti capul in jos aplica usor fixativ sub partea vizibila a parului. Aranjeaza-ti buclele cat timp fixativul de usuca.

Strange tot parul din zona bretonului si prinde-l pentru a nu te incurca cat timp iti aranjezi restul parului. Folosind ondulatorul de par, creeaza cateva bucle. Nu incepe mai sus de zona urechilor si nu ondula si varfurile.

Cand ai terminat, poti elibera parul din zona bretonului, pe care trebuie apoi sa-l ondulezi in acelasi fel.

Introdu-ti degetele in par la ceafa si scutura-ti parul, pentru a-i da un aspect usor dezordonat, dar nu iti trece degetele prin par pana la varfuri.

Folosind agrafe mici, prinde cate o suvita groasa in spatele si deasupra urechilor si mai adauga putin fixativ.

 

Sursa foto: totalbeauty.com

In maxim 10 minute, poti realiza aceasta coafura folosind doar cateva agrafe si fixativ de par.

Lasa-ti capul in jos si aplica fixativ pe partea de jos a acestuia in timp ce iti treci mana prin el pentru a intari buclele cu aceleasi miscari ca atunci cand mototolesti o foaie de hartie.

Intoarce parul in pozitia normala si aplica fixativ si deasupra, folosind aceleasi miscari. Aceste miscari vor da volum zonei de sub crestetul capului, in care vei fixa parul la final.

Incepe sa strangi suvite rotite spre zona in care vor fi prinse, lasand zona bretonului la sfarsit. Incepi din dreptul tamplelor si continua in jos.

Echilibrul este important cand strangi parul, astfel ca incearca sa alegi suvite egale pe fiecare parte.

Prinde fiecare suvita cu o agrafa in zona de sub crestetul capului. Pentru a fixa bine parul, poti aranja agrafele in forma de X. Aplica usor fixativ in zona si aranjeaza firele de par rebele.

Pentru a completa acest look, prinde si parul din zona fruntii. Acesta a fost lasat la sfarsit pentru ca tu sa decizi cat volum vrei sa lasi in partea din fata a coafurii.

Cand ai terminat de aranjat, aplica inca putin fixativ.

 

Sursa foto: totalbeauty.com

In zece minute poti realiza si aceasta coafura sexy, inspirata de stilul lui Audrey Hepburn.

Vei avea nevoie de multe agrafe mici si cateva agrafe mari, cu care vei prinde parul in etapele intermediare.

Aceasta coafura sexy se poate realiza cel mai bine pe parul drept, uscata cu peria dupa spalare.

Imparte parul in doua sectiuni: cea superioara si cea inferioara. Prinde parul din sectiunea superioara cu o agrafa mare, ca sa nu te incurci cat timp lucrezi la partea de jos.

Strange partea inferioara si prinde-o intr-un mini coc frantuzesc la spate, sub crestetul capului. Nu e nevoie sa lucrezi prea mult la aceasta etapa, deoarece aceasta parte a parului va fi acoperita mai tarziu.

Dupa ce ai prins partea de jos, da drumul parului din sectiunea superioara si imparte-l cu o carare intr-o parte. Trece-ti degetele prin parul din sectiunea de sus, pentru a crea volum, apoi aplica putin fixativ.

Strange sectiunea de sus ca si cum ai vrea sa o strangi intr-o coada si, intoarce-l la spate pentru a crea un coc frantuzesc, deasupra parului strans deja.

Folosind agrafe de par , prinde partea de deasupra a cocului de interior. Poti folosi mai multe agrafe mai mici pentru a prinde exteriorul cocului facut de tine de restul parului.

Inainte de a aplica fixativul, aranjeaza firele rebele din partea din fata a coafurii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare