Coafuri

#ingrijire par #stil #par lung #par #coafuri #tunsori si coafuri #tunsori 2012 #tendinte coafuri 2012

Coafuri senzuale pentru parul lung

Parul lung ramane in voga si in anul 2011, iar bretonul si buclele in valuri sunt doua stiluri de coafura chic pentru noul sezon. Nici suvitele perfect drepte nu isi pierd din actualitate, cu atat mai mult cu cat eleganta este cuvantul de ordine in randul tendintelor industriei de frumusete.

Iar cum o schimbare de imagine devine absolut necesara din cand in cand, o serie de idei care sa te inspire in alegerea urmatoarei tunsori iti va fi cu siguranta de ajutor. Parul lung risca sa devina banal si lipsit de viata daca mentii aceeasi linie a coafurii, de aceea este recomandat sa explorezi modurile diverse in care iti poti pune in valoare podoaba capilara.

Ofera un aer modern tunsorii tale cu ajutorul liniilor asimetrice. La fel, te poti bizui pe efectul vizual desavarsit al treptelor perfect drepte.

Coafuri drepte cu

Tunsorile drepte cu breton revin in centrul atentiei, recapatandu-si farmecul pe care il aveau in urma cu trei ani.

Lungimea bretonului poate varia, de la nivelul sprancenelor pana la jumatatea ochilor. Iti poti pastra suvitele perfect simetrice sau poti alege cu incredere treptele chic care iti incadreaza in mod senzual chipul.

Cata tendintele iti permit acest lucru, opteaza pentru stilul care te pune cel mai bine in valoare.



Foto: becomegorgeous.com

Coafuri cu si breton

Asa cum ai aflat deja, buclele lejere se numara printre preferintele de top ale sezonului actual si cel viitor. Noutatea anului 2012 consta in faptul ca ele se potrivesc minunat cu bretonul drept. Iata cateva idei interesante propuse de specialisti:



Foto: becomegorgeous.com

Coafuri cu breton lateral

Bretonul lateral este un alt stil interesant in tendinte, perfect pentru chipul rotund, patrat sau in forma de inima.



Foto: becomegorgeous.com

Coafuri cu bucle

Daca iti in mod deosebit ca parul sa fie mai voluminos si nu agreezi bretonul, poti alege o coafura cu bucle ample si carare pe mijloc. In acest fel, iti vei putea exprima senzualitatea intocmai, fara sa te indepartezi de tendintele anului 2012.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului