Coafuri

#coafuri #coafuri simple #coafuri plaja #tendinte coafuri

Coafuri pentru plaja in tendinte

Cum vremea calda va persista pana la sfarsitul lunii septembrie, mai ai timp suficient sa afisezi coafuri pentru plaja in tendinte, confortabile si rezistente la vant sau umezeala. Doar pentru ca iti petreci o zi in conditii mai putin pretentioase, nu inseamna ca imaginea ta trebuie sa aiba de suferit.

Iti vine sa crezi sau nu, poti arata fabulos chiar si dupa ce inoti, te expui brizei uscate si "furtunii" de nisip. Pentru a atinge aceasta performanta, ai nevoie de coafuri rezistente la plaja, care sa iti mentina suvitele cat mai aproape de forma in care le-ai aranjat in fata oglinzii. Iata cateva optiuni, in tendintele verii 2012!


1. Bobul relaxat


Buclele lejere, naturale, care se formeaza de la sine (fara utilizarea ondulatorului de par, de pilda) sunt foarte populare vara aceasta. Daca porti o tunsoare bob, inainte sa pleci la plaja, hidrateaza-ti suvitele cu un balsam aplicabil pe par uscat si apoi apleaca-ti capul in fata, pentru a intinde uniform putina spuma de definire a buclelor. Cea mai buna parte a acestui "ritual" este ca poti sa iti uzi parul la plaja in voie: cand se va usca, va reveni la forma initiala.



Foto: ehowcdn.com


2. Coada de peste impletita


Foarte populara vara aceasta, coada de peste impletita in lateral este excelenta pentru a fi purtata la plaja. Rezista vantului, se usuca in forma initiala si este incredibil de sexy.



Foto: ehowcdn.com


3. Mini coada-de-ponei


Aceasta coafura intinereste considerabil purtatoarea si este usor de realizat, dar mai ales extrem de practica la plaja. Prinde-ti parul din crestet intr-o coada de ponei mai mica, rasucind-o la baza si fixand-o cu o agrafa. Este perfecta pentru tine daca iti place ca suvitele sa iti fluture in vant pe plaja, insa nu suporti ca podoaba capilara sa iti ajunga si in ochi.



Foto: ehowcdn.com


4. Bretonul impletit


O coafura creativa, in tendinte si ideala pentru conditiile mai putin confortabile de la plaja este cea care implica impletirea bretonului in mod traditional. Daca ai suficienta lungime la acest nivel, urmeaza exemplul modelului Jessica Stam si bucura-te de admiratia celor din jur.



Foto: ehowcdn.com


5. Doua codite


Prinderea parului in doua codite este o modalitate jucausa si atragatoare de a-ti prinde parul la plaja, cu atat mai mult cu cat nu iti acopera ceafa si spatele, iar vantul nu este nici el o problema in acest context. Daca te temi sa nu pari prea copilaroasa, prinde conditele cat mai jos, la baza gatului.



Foto: ehowcdn.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare