Coafuri

#stil # coafuri vedete #tendinte coafuri 2012 #coafuri 2012

Coafuri noi de vedete pe care sa le incerci vara aceasta

Cele mai noi coafuri purtate de vedete iti pot transforma radical imaginea vara aceasta, daca alegi sa te inspiri din stilul modern realizat de specialistii de renume. Tunsorile medii, bretonul, buclele lejere, bobul sau elegantul coc se numara printre tendintele de top in materie de aranjare moderna a parului, asadar ai o gama larga de optiuni si variante care sa te flateze.

De la bretonul desavarsit al lui Reese Witherspoon pana la suvitele sezuale ale actritei Julia Roberts, cele mai chic coafuri noi de vedete sunt perfecte pentru a fi incercate vara aceasta.

Heidi Klum

Supermodelul si supermama Heidi Klum poarta o tunsoare medie in forma de bob lung extrem de potrivita personalitatilor discrete si caracterizate de multa eleganta. Suvitele asimetrice si cararea pe mijloc ajuta coafura sa incadreze armonios chipul, astfel incat imaginea generala sa fie impecabila.

Julia Roberts

Julia Roberts si-a intinerit chipul cu ani buni gratie coafurii cu bucle lejere, foarte naturale, care incep din dreptul barbiei in jos. Cararea pe mijloc ajuta la rotunjirea vizuala a chipului, iar nuanta de roscat-aramiu este perfecta pentru trasaturile frumoasei actrite.



foto : ivstatic.com

January Jones

Actrita January Jones a ales un bob cu bucle structurale extrem de potrivit fizionomiei sale, in care se intrevad cateva suvite roz, un detaliu modern, in acord cu tendintele anului in curs.

Kate Beckinsale

Ai parul cret natural si vrei o coafura speciala, care sa se potriveasca atat aparitiei la o nunta, cat si unei petreceri obisnuite din timpul serii? Mergi la sigur cu coada de ponei aleasa de Kate Beckinsale, prinsa in crestetul capului, extrem de seducatoare si feminina.



Foto: ivstatic.com

Nina Dobrev

Cocul aranjat intr-o parte este reto, jucaus, feminin si in acord cu tendintele anului 2012. Nina Dobrev iti ofera un exemplu graitor, care poate constitui oricand o sursa de inspiratie potrivita pentru un look deosebit.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon este mandra posesoare a unui breton perfect, care acopera toata fruntea, insa este suficient de bine filat, incat sa nu ii supraincarce chipul.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare