Coafuri

#stil # coafuri vedete #tendinte coafuri 2012 #coafuri 2012 #coafuri vara 2012 #coafuri breton

Coafuri noi cu breton pentru vara 2012

Inainte sa iti faci bagajul pentru vacanta pe litoral, fa o vizita la salon pentru o reimprospatare de imagine. Urmatoarele coafuri noi cu breton sunt excelent pentru vara 2012, altfel nu ar fi fost alese tocmai de cel mai bine cotate dive de la Hollywood.

Bretonul se numara printre tendintele de top in materie de coafuri anul acesta, semn ca cele mai noi tunsori nu au voie sa nu il implice. Vezi ce schimbare de look poti face in vara 2012!

1. Brooklyn Decker

Nimic nu putea sa completeze mai bine coafura medie relaxata a frumoasei Brooklyn Decker decat un breton care incadreaza perfect chipul. Aspectul usor dezordonat adauga un plus de modernitate imaginii.

2. Cameron Diaz

Bobul lung al blondinei Cameron Diaz este frumos evidentiat de bretonul lateral lung, o coafura usor de intretinut, moderna si excelenta pentru zilele caniculare.



Foto: ivstatic.com

3. Jessica Biel

O accentuare puternica a fetei poate fi obtinuta cu bretonul gros si drept al actritei Jessica Biel, care isi scoate astfel in prim plan simetria perfecta a fetei.

4. Jessie J

Iata un exemplu de combinatie fericita intre doua tendinte majore in frumusete, bretonul indraznet si parul vopsit in degrade. Jessie J este un bun reper vara aceasta, demn de urmat!



Foto: ivstatic.com

5. Lea Michele

Un look mai "moale" al bretonului gros poate fi obtinut prin simpla diviziune a sa in doua parti egale, la mijlocul fruntii. Lea Michele iti arata cum sa poti un astfel de stil, daca ai parul lung si bucle lejere.

6. Nicole Richie

Bretonul lung si asimetric purtat de Nicole Richie poate sa fie deosebit de versatil. Il poti adapta coafurilor rebele sau casual de zi si cocurilor sofisticate in egala masura

.

Foto: ivstatic.com

7. Rashida Jones

Un breton extra-lung precum cel al Rashidei Jones scoate privirea in evidenta, in timp ce tunsoarea lunga pana la umar impiedica bretonul sa ii ingusteze chipul.

8. Tia Mowry

Suvitele maron inchis adauga mai multa dimensiune coafurii, iar bretonul gros accentueaza stilul indraznet al podoabei sale capilare.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare