Coafuri

#stil #coafuri #tunsori si coafuri 2012 #tendinte coafuri 2012 #coafuri 2012 #coafuri vara 2012

Coafuri moderne cu suvite pentru vara 2012

Seducatoarele coafuri moderne cu suvite se anunta a fi extrem de populare in vara anului 2012. Parul in mai multe tonuri distincte reuseste sa cucereasca intotdeauna privirile celor din jur si te ajuta sa te exprimi prin intermediul imaginii tale exterioare.

Ai nevoie de o idee traznet pentru schimbarea de look din aceasta vara? Incearca una din urmatoarele coafuri moderne cu suvite, propuse de hair stylisti de renume. Suvitele tale vor reveni la viata, iar tu te vei bucura de aprecierea tuturor.

Suvitele stralucitoare vor injecta o "supradoza" de vitalitate in podoaba ta capilara. Iata cateva idei interesante pentru coafurile tale din acest sezon estival:

Nuante complementare

Pune-ti in valoare culoarea actuala de par cu ajutorul catorva suvite in tonuri complementare, cu 1-2 trepte mai inchise sau mai deschise decat nuanta principala. Poti sa experimentezi cu roscatul aprins, atat de iubit in 2012, sau cu mai multe variante de blond usor de purtat. Adauga varietate suvitelor si aliniza-te instant tendintelor.



Foto: becomegorgeous.com

Blondul este, anul acesta, doar o scuza pentru a purta suvite roz sau mov. Aceasta combinatie feminina si indrazneata prinde tot mai multa importanta in randul trendurilor de frumusete. Pana si vedetele au inceput, rand pe rand, sa "probeze" acest stil nonconformist.



Foto: becomegorgeous.com

Tunsori scurte cu suvite

Anul acesta, suvitele nu se poarta doar in parul lung sau mediu. Sunt excelente pentru a pune in valoare o tunsoare scurta sau un bob mediu, fara "sare si piper". Secretul unei coafuri reusite de acest tip este sa te joci cu nuantele parului tau pe portiuni late, nu pe bucati subtiri.

Incearca sa formezi umbre "delicioase" si seducatoare in parul saten-ciocolatiu sau adauga un plus de excentricitate satenului deschis, cu o suvita "sanatoasa" de purpuriu in partea din fata.



Foto: becomegorgeous.com

Coafuri creponate cu suvite

Tot la fel de chic sunt in vara 2012 si coafurile creponate cu suvite, un stil care se adreseaza exclusiv firilor curajoase. Poti incerca acest look la un eveniment la care vrei sa fii 100% originala.



Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare