Coafuri

#primavara #coafuri #coafuri lejere #coafuri primavara #primavara 2013

Coafuri lejere pentru primavara 2013

Coafurile la moda in aceasta primavara se remarca prin simplitate si lejeritate. Prezentarile de moda ale marilor designeri au adus in prim-plan cocurile joase, cozile de cal si coafurile cu aspect umed, ideale atat pentru look-urile de zi, cat si pentru cele de seara.


Coafura simpla cu par drept

Coafurile simple, cu par drept, au fost laitmotivul prezentarii colectiei Carolina Herrera pentru primavara 2013. O astfel de coafura fara volum se realizeaza foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti indrepti parul si sa prinzi la spate suvitele care iti incadreaza fata. O coafura simpla, dar de efect, spun hairstylistii.

Cum sa-ti faci un coc reusit cu ajutorul unei sosete taiate





Sursa foto: harpersbazaar.com


Coafuri cu par "umed"


Coafurile cu par aparent umed au fost prezente in colectiile mai multor designeri cunoscuti. Pentru a obtine si tu efectul de par umed ai nevoie de produse de styling, printre care ceara si gel pe baza de apa.



Sursa foto: harpersbazaar.com


Bucle subtile

Buclele au fost, sunt si vor fi intotdeauna in tendinte, insa primavara aceasta onduleurile sunt mai subtile ca niciodata. Pentru a le obtine, este suficient sa-ti usuci parul cu un foehn si o perie rotunda sau poti folosi doar difuzorul aparatului de uscat parul.



Sursa foto: harpersbazaar.com


Coafuri cu accesorii de par

Potrivit hairstylistilor, in aceasta primavara accesoriile pentru par sunt un must have. Orice coafura, oricat de simpla ar fi, trebuie sa fie infrumusetata cu ajutorul unei panglici sau al unei bentite.



Sursa foto: harpersbazaar.com


Cocuri joase

Daca primavara si vara trecuta s-au purtat foarte mult cocurile ridicate, acele "updo-uri" si "topknot-uri", primavara aceasta observam ca hairtylistii mizeaza pe frumusetea cocurilor joase. Nu este voie sa-ti realizezi cocuri perfecte. Cu cat sunt mai dezordonate, cu atat mai bine.



Sursa foto: harpersbazaar.com


Coada de cal lejera si joasa

Putem observa o schimbare si in ceea ce priveste modul de realizare a cozilor de cal. Spre deosebire de sezoanele trecute, cand coada de cal se purta sus si era stransa bine, in aceasta primavara ea se va purta jos si va fi prinsa cat mai lejer. Stilistii spun ca o asemenea coafura poate fi purtata la orice ocazie, inclusiv la o nunta.



Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare