Coafuri

#coafuri # coafuri vedete #coafuri par mediu

Coafuri fermecatoare pentru parul mediu

Pentru a-ti realiza coafuri sic si fermecatoare nu trebuie sa ai neaparat un par lung sau foarte bogat. Chiar si parul mediu, cu fir subtire poate fi aranjat in moduri diverse, foarte elegante. Iata cateva tipuri de coafuri superbe pentru parul mediu, inspirate de la cateva vedete de renume:


1. Coafura bob

Daca parul tau este rar si lipsit de volum, nu trebuie sa te straduiesti sa il infoi si mai mult. Recomandat este sa adaptezi coafura la tipul de par. Actrita Anne Hathaway poarta o tunsoare de tip bob drept elegant, specific anilor '20. Bobul drept este ideal pentru orice varsta, chiar si pentru doamnele trecute de prima tinerete. Aceasta coafura iti ofera un look proaspat, luminos si sic.


2. Bucle lejere intr-o parte

Parul mediu este foarte versatil, deoarece poate fi aranjat in maniere diverse. Cantareata Gwen Stefani a pastrat aceasta lungime a parului inca de la debutul sau pe scena. La cele mai multe evenimente, vedeta adopta o coafura naturala, cu bucle usoare si lejere, intr-o parte, specifica anilor '70.


3. Bob cu breton voluminos

Supermodelul Heidi Klum a uimit pe toata lumea in momentul in care a hotarat sa isi tunda podoaba capilara in anul 2010. De atunci, insa ea a adoptat un stil versatil in ceea ce priveste coafura. Cea mai impresionanta, care a fost preluata rapid de foarte multe admiratoare, a fost insa coafura bob, drepta cu un breton voluminos. Aceasta coafura ofera un aspect tineresc, este confortabila si inca se mentine in topul preferintelor hairstylistilor.


4. Coafura cu volum pentru parul mediu

Daca ai un ten deschis si inca nu stii ce culoare si coafura sa porti, te poti inspira cu usurinta de la vedetele internationale. Actrita Christina Hendricks, cunoscuta din pelicula "Mad Man, a adoptat o coafura cu volum, realizata cu bucle lejere, dar si o nuanta de roscat foarte placuta. Aceasta coafura ii pune in evidenta pometii perfecti si buzele senzuale, astfel ca ea nu trece cu siguranta neobservata.



Sursa foto: beatyabout.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare