Coafuri

#stil #tunsori si coafuri # coafuri vedete #coafuri 2012

Coafuri de vedeta: inspira-te!

Cele mai noi coafuri de vedeta sunt intotdeauna o sursa pretioasa de inspiratie, mai ales atunci cand temperaturile toride de vara te imbie tot mai aprig la o tunsoare mai usor de purtat pe canicula. In plus, sezonul nuntilor aduce si el presiunea de a gasi coafuri impecabile, demne de un eveniment de amploare.

Inspira-te din cele mai apreciate coafuri de vedeta de la Hollywood si pregateste-te sa arati ca pe covorul rosu!

1. Charlize Theron

Chic intr-un sens foarte clasic, Charlize Theron a ales o coafura inspirata din anii '50, de lungime medie, cu carare laterala si varfuri usor ondulate in exterior. Deloc dificil de intretinut si aerisita, aceasta tunsoare are marea calitate de a oferi un aer mai tanar purtatoarei.

2. Dakota Fanning

Dakota Fanning a adoptat o tunsoare medie cu carare pe mijloc, breton lung care ii incadreaza chipul si trepte subtile, ideale pentru un efect de subtiere a fetei.



Foto: ivstatic.com

3. Ciara

Ciara a ales sa respecte tendinta de top a buclelor lejere, usor dezordonate, purtate cu carare pe mijloc si volum accentuat la varfurile suvitelor.

4. Elizabeth Bank

Intrucat este foarte popular anul acesta, cocul foarte inalt, purtat aproape in crestetul capului, este coafura preferata a actritei Elizabeth Bank.



Foto: ivstatic.com

5. Jenna Dewan

Feminina si expresiva, Jenna Dewan isi pune in valoare frumusetea cu o coafura in tendinte cu impletituri: o coronita de suvite impletite de diverse dimensiuni, care ii incadreaza armonios chipul si adauga un plus de dulceata fizionomiei.

6. Lea Michele

Lea Michele nu a ignorat tendinta bretonului si l-a adaptat tunsorii sale clasice, intr-un stil asimetric, cu margini prelungite de-a lungul pometilor. Aceasta tehnica functioneaza perfect pentru accentuarea evidenta a fetei.


Foto: ivstatic.com

7. Lucy Hale

Coafurile cu parul purtat pe o singura parte sunt foarte populare in prezent. Lucy Hale si-a orientat buclele lejere catre umarul drept, lasandu-si cararea pe partea laterala opusa.

8. Ashlee Simpson

Undeva intre tunsoare pixie si bob scurt, coafura lui Ashlee Simpsom este moderna si excelenta pentru perioada verii!



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare