Coafuri

#coafuri #par scurt #vara #stat

Coafuri de vara pentru parul scurt

Vara aceasta, liniile tunsorii pentru parul scurt adopta o parte din tendintele sezoanelor trecute dar aduc in acelasi timp lucruri noi pentru a anima repertoriul hair style-ului. Astfel, te poti simti libera sa experimentezi o gama variata de coafuri , de la cele elegante pana la cele groovy sau boho-chic.

De exemplu, poti alege tunsoarea in scari in ceea ce priveste parul scurt, foarte la moda de altfel si anul acesta. Acest tip de hair-style este foarte potrivit pentru parul cu firul subtire si lipsit de viata.

Economisesti o groaza de timp cu aranjatul, scapi astfel si de disconfortul provocat de temperatura mare si vei arata uimitor indiferent de ocazie.

www.hairstyle.com

Pe de alta parte, un exemplu de stil propus de marii hair-stilisti in ceea ce priveste parul scurt i-l reprezinta tunsorile care asorteaza buclele stilizate si frumos uniformizate cu portiuni neregulate de par. Tine minte insa, orice coafura ai adopta, alege dimensiunile potrivite si unghiurile care sa-ti avantajeze trasaturile fetei.  

Parul scurt, foarte franjurat reprezinta o tunsoare de top in acest an. Aceasta coafura este foarte potrivita pentru femeile active si stilate. Fie ca sunt cu bretonul mai lung sau cu el foarte scurt, aceste tunsori „baietesti” sunt in mare voga vara aceasta.

www.short-hair-style.com

De altfel, se poarta foarte mult si stilul ciufulit. Ca atare, pentru un look original, groovy opteaza pentru o tunsoare scurta in linii asimetrice si aranjeaza-ti parul ciufulindu-l si aducand mult spre fata cu ajutorul spumei sau fixativului.

Pentru  un look mai indraznet, poti opta pentru o tunsoare cu colt, iar daca vrei sa obtii un aspect mai office indreapta-ti atentia spre frizurile barbatesti cu parul scurt si drept.www.hairstylesdesign.com

In ceea ce priveste culoarea de par, vara aceasta se poarta foarte mult nuantele deschise care ilumineaza parul si tenul. Pentru a da si mai mult suplete firului de par si pentru a evidentia mai bine coafura asimetrica, se merge foarte mult pe suvite. Ca atare, nu te sfii  vara aceasta sa te vopsesti in mai multe nuante apropiate pentru a creea acel joc de umbre si lumini.

Pentru a-ti face o impresie mai clara asupra trend-urilor din vara aceasta in ceea ce priveste parul scurt, uite cateva exemple de tunsori care te-ar putea avantaja. Nu mai sta pe ganduri, alege-o pe care ti se potriveste cel mai bine si intampina vara cu o schimbare de hair-style care cu siguranta nu va ramane neobservata.www.latest-hairstyles.com

 

Foto : www.haircut-styles.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare