Coafuri

#tunsori #coafuri #vara #stat

Coafuri de vara

Vara se apropie si probabil ca te streseaza deja gandul ca ai putea ramane la un moment dat in pana de inspiratie atunci cand vine vorba de cum sa-ti aranjezi parul in zilele caniculare. Fie ca iesi la o terasa cu prietenii, ca te afli pe plaja la mare sau ca esti la un restaurant cu iubitul, parul tau trebuie sa arate perfect.  Nu trebuie insa sa-ti faci griji, lucrul acesta este mai simplu decat ai fi crezut. Tot ce trebuie sa faci este sa tragi cu ochiul putin la ce se mai poarta pe catwalk si sa te informezi asupra celor mai hot tendinte in tunsorile verii 2010, aici.

Pentru inceput, trebuie sa ai in vedere faptul ca vara este sezonul in care esti cea mai activa si ai nevoie de o tunsoare feminina dar totusi practica si versatila, astfel incat sa poti coafa parul usor si fara batai de cap. Astfel, lasa-ti imaginatia sa lucreze si nu te mai incurca de zeci de accesorii glamour, care nu fac decat sa incarce tinuta. Se poarta naturalul, ca atare lasa-ti parul liber si creeaza coafuri lejere.

 

Parul lung lasat liber

 

Pletele ce cad in valuri pe spate revin in atentia hairstilistilor vara aceasta. De altfel, parul lung are avantajul ca iti da posibilitati infinite pentru a-l aranja. Foloseste-te de ondulator sau de bigudiuri pentru a creea acele bucle romantice ce sunt in mare voga acum. Iar, pentru un look mai original, poti sa te folosesti si de bigudiurile de diferite marimi.  Dupa ce ai terminat cu ondulatorul, separa buclele create pentru a reda imaginea acelor valuri de par care cad rebele pe spate.

Tine minte insa ca ondulatorul folosit in exces poate aduce daune parului tau. Ca atare, este foarte important sa folosesti si produsele de protectie indicate in prealabil. Doar un par lung sanatos si stralucitor poate arata minunat.

 

Coc rasucit

 

Sa iti faci o coc rasucit ca si cum te-ai pregati sa intri in baie si nu vrei sa-ti stropesti parul este cea mai simpla cale de a obtine o coafura. Pentru diverse ocazii, poti sa variezi de la modelele mai casual pana la cele mai formale. De exemplu, prinde-ti parul intr-o coada de cal si rasuceste parul in jurul cozii, fixandu-l cu un elastic sau agrafe de par , desprinde cateva suvite de la ceafa pe care sa le lasi sa cada liber pe spate. Iar, daca doresti sa obtii un look mai classy, poti sa lipesti parul perfect de cap si sa-l fixezi bine in acest tip de coc prins sus. Aceste coafuri sunt alegeri foarte chic si practice pentru zilele de vara.

 

Joaca-te cu accesoriile

 

Vara aceasta esti libera sa experimentezi si sa te joci cu diverse look-uri. De exemplu, daca ai o zi proasta si parul tau refuza sa se supuna indicatiilor tale, poti sa-l accesorizezi cu bentite, esarfe, sa-l prinzi cu pieptani de par, clame fantasy sau betigase. Indiferent de lungimea parului, aceste accesorii iti vor face parul sa arate trendy, jucaus si improspatat intr-un timp foarte scurt.

 

Scurt si chic

 

Tunsorile in stilul bob sunt de departe cele mai hot tendinte in hairstyle vara aceasta. Astfel, daca te-ai plictisit de parul lung si vrei sa te tunzi scurt, un bob sexy sau o coafura pixie sunt cele mai bune alegeri pentru tine.

Aceste doua tipuri de tunsori sunt foarte  versatile si iti permit sa le porti in mai multe feluri. De asemenea, bobul avantajeaza atat parul drept cat si pe cel carliontat in timp ce tunsoare pixie scoate in evidenta foarte bine trasaturile fetei.

Tunsorile mai scurte iti vor aduce un plus de textura si volum parului tau, transformandu-te intr-o adevarata diva.

Vara aceasta propune-ti sa adopti diferite coafuri in functie de starea ta de spirit si de ocazie. Adu un strop de savoare look-ului tau abordand tunsori copilaresti, scari asimetrice, breton sau culori rebele. Iar pentru a-ti mentine parul intr-o forma de zile mari, pastreaza-l sanatos si matasos folosind produsele de ingrijire adecvate si mastile home-made.

Foto : www.besthairtrends.com, www.hairstylechat.com, www.allemhairstyles.blogspot.com, www.totalhair.net, www.besthaircutstyles.com, www.speaking-up.com, www.pbase.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare