Coafuri

#coafuri #primavara 2011 #par ondulat

Coafuri de primavara pentru parul ondulat

Parul ondulat se incadreaza perfect in tendintele feminine ale noului sezon. Vezi care sunt cele mai interesante idei de coafuri pentru parul ondulat pentru primavara 2011.

Parul ondulat a revenit in preferintele hair stilistilor in noul sezon. Fie ca parul tau se onduleaza in mod natural sau ai nevoie de bigudiuri speciale, incearca una dintre coafurile pentru par ondulat ale primaverii.

Look-ul inocent, dar senzual, al parului ondulat se va armoniza perfect cu tendintele sezonului, atata vreme cat respecti un singur principiu: parul ondulat arata bine atunci cand este sanatos.

Daca parul tau este ondulat in mod natural, nu-l usca complet cu phoenul. Jetul de aer fierbinte al uscatorului de par distruge naturaletea buclelor.

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Daca ai parul drept si vrei sa incerci o coafura pentru par ondulat, foloseste bigudiuri reci sau fierbinti si adauga un spray pentru stralucire. Pentru un look natural , piaptana apoi parul usor, folosind un pieptene cu dinti rari.

Nu uita sa-ti protejezi parul cu o masca speciala de par si nu-l supune mai mult de cateva minute bigudiurilor fierbinti sau ondulatorului, care pot slabi rezistenta firului de par. Odata ce ai creat coafura dorita, asigura-te ca va rezista, folosind fixativ pentru stabilitatea buclelor.

Sursa foto: Your-hairstyles.com

Look-ul natural este cel mai cautat in aceasta primavara, dar ai la dispozitie multe optiuni pentru a alege coafura cea mai potrivita stilului tau.

Pentru parul scurt, un look neglijent, cu parul mai scurt la ceafa si mai lung in partea frontala poate fi alegerea potrivita pentru aceasta primavara.

In cazul parului de lungime medie, cel mai reusit look este acela care implica ondularea parului de la radacina pana la varf. Daca acest stil nu ti se potriveste, adauga doar cateva bucle rebele si te vei putea bucura totusi de acest trend.

Sursa foto: Your-hairstyles.com

Parul lung ondulat arata cel mai bine in acest sezon cu bucle mari, bine definite, spun specialistii.

Pentru cel mai reusit look, tine cont de sanatatea parului tau. Un par deteriorat de soare si vopsea nu va putea produce bucle naturale si stralucitoare.

Alege o coafura clasica pentru o ocazie eleganta. Inspira-te din stilul vedetelor de la Hollywood din anii 30 si 60 pentru cele mai reusite coafuri retro pentru par ondulat.

Sursa foto: Your-hairstyles.com

Buclele mari sunt puse cel mai bine in valoare de o carare, care poate fi creata fie pe mijloc, fie intr-o parte.

Alegand o coafura cu bucle, poti obtine mai mult volum pentru parul tau. Coafurile pentru parul ondulat sunt mai dificil de realizat pentru femeile cu firul de par foarte gros, care opune rezistenta atunci cand vine vorba de bucle. 

Sursa foto: Your-hairstyles.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare