Coafuri

#tendinte #coafuri #coafuri 2013 #ocazii speciale # coafuri tendinte

Coafuri 2013: cele mai noi tendinte pentru ocazii speciale

In aceasta perioada plina de ocazii speciale, cele mai noi tendinte in materie de coafuri in 2013 sunt cu siguranta de interes. Fie ca urmeaza sa participi la o nunta sau la o petrecere fastuoasa, modul in care iti aranjezi parul trebuie sa tina cont de cele mai chic si trendy variante promovate de hairstilisti.

Actualizeaza-ti viziunea personala despre cele mai trendy coafuri in 2013 si pregateste-te cum se cuvinte de ocaziile speciale din aceasta perioada. Eleganta si confortul sunt cuvintele de ordine in acest sezon!


1. Cocul chic

Cocul clasic nu mai este doar o cale rapida de a-ti prinde parul la spate, fara sa te mai deranjeze pe spate. Acum au devenit elegante si sofisticate, foarte potrivite pentru ocaziile speciale, fiind vazute in foarte multe prezentari ale designerilor celebri, precum Ralph Lauren. Cocurile joase sunt in mod special foarte trendy, in forme cat mai complexe si elaborate.


2. Coafurile cu suvite rasucite

Suvitele rasucite se numara printre cele mai trendy moduri de realizare a coafurilor speciale in 2013, deci incearca mai multe variante de a le integra cumva in lookul tau. Ele sunt optiuni excelente pentru coafurile domnisoarelor de onoare, intrucat sunt foarte feminine si elegante in acelasi timp, cu un aer usor jucaus.


3. Coafurile cu suvite spiralate

O coafura sofisticata nu se poate realiza mai bine, decat integrand suvite spiralate, pentru un look avangardist si extrem de rafinat. Intamplarea face ca aceste detalii de hairstiling sa se poarte masiv in acest sezon, de aceea ar fi o idee excelenta sa le incerci la ocaziile speciale la care urmeaza sa participi.


4. Coafurile cu accesorii pretioase

Pana si cele mai banale coafuri arata incredibil, daca le atasezi accesorii pretioase. Incearca flori sau funde din material textil pentru coada de ponei ridicata sau clipsurile incastrate cu perle si pietre pretioase, pentru cocurile de seara. Un accesoriu indraznet si spectaculos prin aspect va fi detaliul care sa te ajute sa iesi in evidenta cu adevarat.


5. Coafurile punk

Firile rebele vor adora aceasta tendinta a perioadei: coafurile punk, cu mult volum in crestet, aspect usor neglijent si sex-appeal din plin!



Sursa foto: beautysparkle.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare