Coafuri

#reprezentatie #coafuri #stylisti #trenuri coafura

Cele mai noi trenduri in coafura propuse de marii stylisti pentru anul 2014. Tu ce alegi?

In urma cu cateva zile, la Paris a avut loc cea mai mare prezentare de coafuri pentru primavara-vara 2014. Marii stylisti ai lumii s-au intrecut in maiestrie si au venit cu propuneri de coafuri inedite, pline de volum, care se realizeaza rapid. Iata cateva dintre cele mai noi trenduri in materie de coafuri in 2014:


1. Volumul sportiv de la Anthony Vaccarello

Hair-stylistul Anthony Vaccarello propune pentru anul viitor coafuri voluminoase, insa intr-o maniera mult mai sportiva, foarte neglijenta, care are insa stralucire si un efect de invidiat.


2. Cocurile lejere

Giambattista Valli vine cu o tendinta de vara uimitoare. Acesta propune cocuri lejere, prinse intr-o parte, care au un aspect foarte natural si dau o alura sexy si foarte provocatoare. Acestea se realizeaza foarte usor si sunt ideale pentru o coafura sic de munca.


3. Coafurile baietesti umede

In sezonul viitor, in mare voga sunt si coafurile baietesti, umede, prinse in lateral cu niste agrafe simple. Astfel, in doar doi pasi, vei obtine o coafura in tendinte, care va avea un efect surprinzator, dupa cum spune hair-stylistul Roland Mouret.


4. Coada de cal rebela

Extravaganta, senzualitatea si eleganta lejera sunt cuvintele de ordine in ceea ce priveste coafurile in noul sezon primavara-vara 2014. Astfel, ca in tendinte se mentine si nemuritoarea coada de cal, care vine usor restilizata si ofera o nota de eleganta mai inalta. Aceasta se prezinta cu o suvita rebela, ce cade usor pe fata, insa care se afla in simetrie perfecta cu restul coafurii.

5. Coafura retro

Stilul retro revine si el pe marile podiumuri de moda. Coafurile de acest gen sunt, de asemenea, un must-have in noul sezon de vara. Acestea sunt usor modificate si reprezinta o incrucisare a coafurilor din ani '40 si stilul pop al Madonnei. Coafurile retro ale noului sezon 2014 sunt buclate si foarte voluminoase, iar accesoriile nu trebuie sa iti lipseasca, deoarece acestea accentueaza si mai mult efectul surprinzator si mult mai modern al acestor coafuri.



Sursa foto: nowmagazine.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului