Coafuri

#stil #globurile de aur 2012 #tunsori si coafuri #coafuri globurile de aur 2012

Cele mai frumoase coafuri la Globurile de Aur 2012

Gala Anuala Globurile de Aur 2012 a avut loc duminica, 15 ianuarie, in Los Angeles. Cel putin la fel de suprinzatoare precum desemnarea castigatorilor au fost aparitiile vedetelor pe covorul rosu, mai elaborate decat s-ar fi asteptat toata lumea. In afara de tinutele spectaculoase semnate de nume celebre ale industriei de moda, divele au afisat cele mai frumoase coafuri ale momentului, aliniate tendintelor in curs.

Hotelul Beverly Hilton a reunit cele mai importante nume din showbizul american. Actritele pregatite sa culeaga roadele muncii depuse in cinematografie au afisat o imagine noua, menita sa atraga numai critici pozitive. Iata care au fost cele mai reusite coafuri la gala Globurile de Aur 2012:

Angelina Jolie

Cocul a revenit puternic in tendinte anul acesta, iar Angelina Jolie l-a ales pentru a-si pune in evidenta trasaturile nobile in cadrul evenimentului. Actrita a demonstrat inca o data ca "mai putin" este insasi definitia elegantei: cocul clasic, impecabil fixat, s-a potriviti de minune atat fizionomiei, cat si tinutei.



Foto: beautyeditoroncall.wordpress.com

Charlize Theron

Stralucitoare si la categoria "cea mai spectaculoasa rochie" a galei, Charlize Theron a castigat punctaj maxim si pentru coafura desavarsita aleasa: influente retro, bucle din anii '30, coc lateral si o bentita pretioasa cu cristale.



foto: mystylebell.com

Salma Hayek

Salma Hayek a afisat cele mai frumoase bucle, intr-o forma naturala, lejera si foarte potrivita fizionomiei sale.



Foto: instyle.com

Nicole Richie

Cu toate ca nu a excelat la categoria "cel mai bine imbracata", Nicole Richie a facut o figura buna cu ajutorul coafurii sale moderne: coada de cal arhitecturala, in stil boho, cu bucle razlete si intoarceri neasteptate.



Foto: instyle.com

Sarah Hyland

Actrita Sarah Hyland a purtat o superba coafura cu bucle, asezata intr-o parte, in stil retro. Onduleurile stralucitoare si culoarea naturala a parului arata impecabil si reprezinta o buna sursa de inspiratie pentru doritoare.



Foto: look.co.uk

Michelle Williams

Cocheta si foarte naturala, Michelle Williams si-a pus in valoare tunsoarea retro cu ajutorul unei bentite chic, decorata cu un detaliu pretios.



Foto: ibitimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului