Coafuri

#coafuri mireasa #coafuri vara #mireasa #nunta #coc mireasa

Cele mai frumoase coafuri de mireasa pentru vara lui 2015

Alegerea cofurii pentru nunta nu este o misiune chiar usoara. Ea trebuie sa indeplineasca mai multe criterii: sa se potriveasca tipului de par, fizionomiei, dar si anotimpului. Iata cele mai noi tendinte care te vor ajuta sa dai un plus de stil tinutei tale in ziua cea mare:

Coada laterala

Printre coafurile de mireasa cele mai moderne, cea cu coada laterala a inceput sa capete tot mai mult teren datorita look-ului romantic pe care il ofera. Vorbim despre coafuri simple, de regula, usor de realizat, dar care au un aer sofisticat.

Avantajul cel mai mare pentru o astfel de coafura este ca o poti realiza si singura sau cel putin cu ajutor din partea unei prietene. Cu alte cuvinte, nu ai nevoie de un stilist pentru a-ti aranja parul.

O nunta in aer liber? Nici nu iti trebuie mai mult. De fapt, nici nu e indicat sa ai o coafura prea eleganta.

Cu parul strans

A apus era mireselor cu coc si suvite carliontate. Daca ai parul putin mai lung, il poti prinde lejer la spate. Lasa-ti obrajii liberi! La cat de multa lume vei imbratisa si vei saruta in ziua cea mare e bine sa nu risti sa iti strici coafura. O bentita din tul, cu o bijuterie poate fi un accesoriu delicat pentru parul tau.

Poti uita si de diademele clasice, cele in stil coronita de printesa. Daca ai sa cauti bine prin magazinele de accesorii pentru mirese poti gasi coronite interesante, la fel de elegante si de finute.

Nu uita ca anul acesta se poarta perlele mari. Cel putin asta este tendinta lansata inca din toamna trecuta de marii designeri, asadar foloseste ace de par cu perle uriase, evident, artificiale. Vei obtine o coafura cu aer retro.

Cu parul desfacut

Trebuie sa stii si ca o mireasa nu trebuie sa aiba neaparat o coafura scortoasa, un par incarcat de pixativ, cu forme perfecte. Se poarta foarte mult parul lasat cat mai liber. Daca ai parul desfacut, onduleaza-l cu bucle mari si fixeaza-l cu o bentita delicata sau cu o diadema cu cristale. Vei obtine un look foarte romantic.

O alta varianta este sa prinzi doua suvite rasucite spre spate, lasand restul parului liber peste umeri.

Cu flori naturale in par

O tendinta a verii lui 2015 sunt florile naturale. Poarta-le in par in locul celor artificiale. Alege flori care sa se regaseasca si in buchetul de mireasa.

Sursa foto: pourfemme.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare