Coafuri

#remington #rowenta #uscator #feohn #ondulator

Aparate de coafat parul

Un ondulator, o perie rotativa sau o placa de intins parul constituie o investitie buna pentru orice femeie. Cand ai un program alert si nu iti permiti sa pierzi foarte mult timp, un asemenea aparat te ajuta sa te coafezi singura in fata oglinzii, fara sa fii nevoita sa iti faci programare la coafor. Asadar, poti avea bucle mari, carlionti sau un par perfect drept in numai cateva clipe chiar la tine acasa.

Ondulatorul

Buclele infrumuseteaza fata oricarei femei, fie ca este vorba despre onduleuri mari si bogate sau de unele mici si spiralate. O astfel de coafura este o schimbare de look impresionanta si poate fi la indemana oricarei femei care detine un astfel de aparat.

Ondularea suvitelor dureaza intre 30 si 60 de minute, in functie de lungimea si desimea parului. Pe langa ondulator, mai ai nevoie de spray fixativ sau ceara, cateva cleme si un ser pentru stralucire (acesta este insa un produs optional).

Procesul de ondulare trebui sa aiba loc dupa ce parul a fost spalat, uscat si pieptanat. In functie de densitatea suvitelor dorite iti poti imparti parul in mai multe parti. Astfel, daca iti doresti o coafura cu volum, cu multe bucle, trebuie sa ondulezi cate o suvita subtire de par. Dupa ondularea fiecarei suvite aceasta se da cu putin fixativ.

Parul des si gros se onduleaza mai repede si mai bine decat cel rar si moale.

Atentie! Nu iti pieptana suvitele ondulate. Eventual, daca vrei sa le separi si sa para mai dese, iti poti trece degetele prin par.

Ondulator Philips

Acesta este prevazut cu un invelis ceramic care protejeaza firele de par. Poate fi comandat online. Pret: 40 ron.

Ondulator Remington

Acest model se incalzeste instant, are un diametru de 38 mm (pentru bucle naturale) si are invelisul din ceramica si teflon. Ondulatorul are un control variabil al caldurii pentru toate tipurile de par. Pret: 74 ron.

Perie rotativa

Peria rotativa este un accesoriu foarte util pentru o coafare rapida. Aceasta este un aparat 2 in 1 pentru ca indeplineste atat frunctia uscatorului clasic, cat si a periei de par. O poti folosi dupa fiecare spalare pentru a da parului tau o forma lejera, sau pentru a-ti intoarce parul in interior sau in exterior.

Perie de coafat Rowenta

Acesta este un produs multifunctional, fiind o combinatie de uscator cu perie. Are doua reglaje de viteza, pentru executie mai rapida. Pret: 110 ron.

Perie rotativa Braun

Aparatul este prevazut cu sistem de incalzire pe aburi si permite uscarea rapida a parului. Aceasta perie este insotita de trei accesorii: o perie mare pentru bucle voluminoase, o perie mica pentru bucle medii si un accesoriu care confera parului volum. 148 ron

Placa de intins parul

Daca ai un par cret, ondulat sau pur si simplu „neascultator”, placa de intins parul este un ajutor de nadejde. De cativa ani, parul drept este o coafura la moda in special adaptat tinutei office, deoarece inspira eleganta si seriozitate. Tocmai de aceea si folosirea frecventa a acestui aparat a creat o serie de controverse: dauneaza sau nu, parului? Astfel, pe piata a aparut o gama larga de modele din ce in ce mai performante pentru a proteja sanatatea parului.

Aparatul vine, de obicei, insotit de alte accesorii destinate creponarii sau realizarii buclelor in valuri.

Totusi, este de evitat utilizarea acesteia in exces pentru ca poate dauna structurii firelor de par.

Placa de intins parul Rowenta

Aparatul are un termostat variabil de la 80 grade la 175 grade, cinci reglaje de temperatura, placi ceramice si protectie de supraincalzire. Pret: 126 ron

Placa de intins parul Philips

Contine perie de modelare, dispozitiv mare pentru coafat, dispozitiv mic pentru coafat, spirala, bucle. Toate placile sunt din ceramica. Pret: 186 ron

uscator de par

Ultimul, dar nu cel din urma este feohnul sau uscatorul de par. Acesta are un rol foarte important in coafarea parului. Desi este indicat ca aparatul sa fie utilizat doar ca este necesar (utilizarea frecventa distruge calitatea firului de par), fiecare femeie ar trebui sa detina un feon.

Uscator de par Braun

Un aparat mic si compact, cu doua nivele de temperatura si doua viteze. Un aspect important al acestui aparat este faptul ca datorita dimensiunilor sale reduse poate fi bagat cu usurinta in orice geanta de voiaj. Pret: 42 ron

Uscator de par Rowenta

Un aparat puternic care poate usca rapid parul, indiferent de lungimea sau desimea lui. Acesta este prevazut cu un difuzor de volum care iti va permite sa iti faci o coafura bogata in numai cateva clipe. Pret: 110 ron


TIPSURI

Este indicat ca parul sa fie curat si sa nu existe resturi de produse de styling pentru ca impiedica utilizarea corespunzatoare a aparatului. Parul se incurca usor, iar rezultatul poate sa nu fie cel dorit.

Optati pentru aparate din ceramica. Acestea aluneca mai bine si distribuie caldura uniform pe intraga suprafata.

Cu cat aparatul de coafat este mai usor, cu atat este mai bine, deoarece este mai usor de manevrat.

Aparatul se curata periodic de praf si alte impuritati, dupa ce in prealabil a fost incalzit. Se sterge cu atentie, cu ajutorul unei carpe moi.

Daca parul tau nu este vopsit sau decolorat, este indicat ca inainte de utilizarea unui aparat de coafat sa folosesti, pe o perioada de timp, un produs special care sa ajute textura firelor sa suporte caldura degajata. Dupa fiecare spalare se aplica un ser special pentru tonifierea structurii firului de par.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare