Coafuri

#bentita #palarie #pene #floare par #toca #voaleta #accesoriu par #joben

Accesorii de par pentru o aparitie inedita

Daca nu stii cum sa iti mai aranjezi parul pentru o aparitie iesita din tipare, atunci foloseste accesorii extravagante, dar cu stil. Tulul, sfoara, penele sau florile supradimensionale pot parea o alegere indrazneata, insa cu siguranta te vor scoate din anonimat.

 

 

Joben cu pene

La lasarea serii, imbracata intr-o rochie seducatoare, neagra, acoperita cu o capa din blana, cobori din trasura, pentru a fi prezenta la cea mai noua piesa de teatru unde toti vor intoarce capul dupa tine. Rochii rafinate si accesorii elegante. Este doar un inceput de poveste, dar hainele sunt facute pentru a crea cele mai frumoase basme.

Desi vremea trasurilor a cam apus si implicit si garderoba adecvata acelor timpuri, poti recrea ceva din magia si rafinamentul vintage adaugand pe lista accesoriilor tale o mica agrafa cocheta, in forma de joben.

Un astfel de detaliu poate fi adaptat mai multor stiluri . Poarta agrafa impreuna cu o tinuta glam-rock, pantaloni drepti sau o fusta din tul. Totul depinde de inventivitatea cu care iti alegi vestimentatia. Agrafa din imagine o poti achizitiona online, de la Jad’s, pentru aproximativ 60 lei.

Coronita din flori artificiale

Nu-i asa ca ti-ai dorit intotdeauna sa fii o zana frumoasa, rasfatata de flori si fluturi? Intra intr-o lume de poveste imbracata in tinuta potrivita. Texturi lejere, machiaj pastelat, completat de o coronita cu flori, perfecta pentru o zi senina de vara.

Chiar daca acest accesoriu ti se pare prea indraznet sau incarcat, poti folosi, in functie de preferinte, o singura floare sau unele mai mici. Daca ai parul lung, profita si realizeaza-ti o serie de bucle.

Daca ai parul mediu, atunci tapeaza-l usor, pentru a-i oferi volum. Coronita dim imagine poate fi achizitionata de la breslo.ro, pentru aproximativ 60 lei.

Toca cu voaleta

Este timpul sa iti scoti toca de la naftalina si sa o porti ca accesoriu de top. Revitalizeaz-o cu pene sau brose, sau daca nu detii un astfel de obiect, atunci achizitioneaza-l urgent.

Alege varianta clasica sau opteaza pentru un look mai electrizant, achizitionand o toca in culori tari. Cea din imagine poate fi achizitionata din magazinele Aldo, la pretul de aproximativ 130 lei.

Bentita country

Daca adori stilul country, atunci iata un accesoriu pe masura.

Bentita realizata din sfoara si voal va atrage privirile oriunde, chiar daca te afli in aglomeratia urbana sau daca te pregatesti pentru o expeditie intr-un satuc uitat de lume.

Combin-o cu online, de pe breslo.ro, pentru aproximativ 50 lei.

Bentita cu voaleta

Un accesoriu delicat care va atrage insa toate privirile. Bentita cu voaleta se potriveste de minune oricarei tinute vintage.

Combina aceasta bentita cu haine realizate din dantela sau catifea si vei arata exact ca o domnita de demult prin peisajul modern al timpurilor actuale.

Daca voaleta ti se pare prea mult pentru gustul tau, atunci poti purta o alta varianta a bentitei, mai simpla, disponibila de asemenea intr-o gama larga de culori. Accesoriul din imagine il poti achizitiona de la dulapulbunicii, pentru aproximativ 60 lei.

 
Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare