Coafuri

#stil #coafuri # coafuri vedete #coafuri 2012 #stil vedete #coafuri impletite

7 coafuri impletite de incercat la ocazii speciale

Elegantele coafuri impletite sunt perfecte pentru a fi incercate la ocazii speciale sau la intalnirile romantice din aceasta vara. Tendintele pun la loc de cinste acest stil de coafura, iar vedetele s-au grabit sa il adopte in cele mai creative moduri cu putinta.

Dianna Agron, Eva Longoria, Busy Phillips, Jennifer Hudson, Kristin Cavallari, Jennifer Morrison si Nina Dobrev au gasit variante inedite de a purta popularele codite impletite pe covorul rosu. Inspira-te si tu din solutiile gasite de celebritati si daruieste-ti coafuri impletite numai bune de purtat la ocazii speciale.

1. Dianna Agron

Cu un look de basm si un zambet pe masura, Dianna Agron si-a infrumusetat cocul clasic cu ajutorul unei codite impletite speciale, care imita scheletul speciei de peste "hering". Acest detaliu inedit se poarta in 2012 in cele mai inalte cercuri.

2. Eva Longoria

In loc de o coada-de-ponei banala, Eva Longoria s-a pus in evidenta trasaturile cu ajutorul unei cozi impletite cu stil, pe care o poarta asezata pe umarul drept, prinsa extrem de lejer.



Foto : ivstatic.com

3. Busy Phillips

Actrita Busy Phillips pastreaza un aer natural, de promenada pe plaja, cu o codita impletita din breton, care ii incadreaza armonios chipul si sta prinsa in spatele urechii.

4. Jennifer Hudson

Rebela Jennifer Hudson aduce un omagiu vechiului Hollywood cu o bucla structurala in partea dreapta a chipului. Coafura are si o puternica nota de modernitate gratie cozii impletite si asezata lateral, cu suvite rebele care ies nestingherit in partile laterale.



Foto: ivstatic.com

5. Kristin Cavallari

Cu o abordare relaxata a tendintei coditelor impletite, frumoasa Kristin Cavallari imita perfect coditele frantuzesti lipite de scalp, fixandu-si cozile libere cu agrafe discrete. Rezultatul este un look boem si feminin, care o prinde excelent.



Foto: ivstatic.com

6. Jennifer Morrison

Jennifer Morrison isi afiseaza suvintele blonde intr-o coada stransa in stil franzusesc, care ii traverseaza partea stanga a capului.



Foto: ivstatic.com

7. Nina Dobrev

Nina Dobrev a imbinat perfect 3 tendinte majore in coafura sa: cararea pe mijloc, volumul in crestet si coada impletita in schelet de peste.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare