Coafuri

#placa de intins parul #par intins #par

6 pasi spre un par perfect drept

De cativa ani, parul intins pare sa ramana in topul preferintelor femeilor, motiv pentru care ele sunt dispuse sa utilizeze placa de par zilnic, fara sa le pese de faptul ca acest obicei le poate distruge parul. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, iata cateva trucuri simple care iti vor permite sa ai un par drept , rezistent si sanatos in acelasi timp.


Masca hidratanta


Atunci cand iti speli parul, utilizeaza o masca hidratanta, cu vitamine, care sa ii dea parului stralucirea, vitalitatea si forta suficienta pentru a rezista tratamentul la care va fi supus. Daca nu ai la indemana un astfel de produs, amesteca un ou cu 3 linguri de ulei de masline si o lingurita de ulei de ricin , aplica masca pe intreaga suprafata a parului, las-o sa actioneze 50 de minute, iar la final samponeaza si clateste cu apa din belsug.


Usuca parul


Inainte de a intinde parul cu placa, usuca-l cu foehn-ul si indreapta-l cu o perie. Dupa ce ai uscat tot parul, imparte-l in 4 parti egale si intoarce fiecare suvita cu o perie, in timp ce tii asupra ei aerul dat de uscator. Astfel, parul va fi mai drept si va avea foarte mult volum.


Foloseste spray pentru protectie termica


Este foarte important ca inainte de a utiliza placa de intins parul , sa folosesti un produs cu protectie termica. Acesta creaza o bariera intre placile sale fierbinti si structura firava a firelor de par. In acest fel, parul va fi mai rezistent si nu se va degrada in timp.


Utilizeaza spray impotriva despicarii firelor


Placa de par, utilizata saptamanal, duce in timp la despicarea firelor de par, lucru care da podoabei capilare un aspect tern si neingrijit. Asigura-te ca inainte de a folosi placa de intins parul, ti-ai stropit varfurile cu putin lichid impotriva despicarii.


Imparte parul in mai multe sectiuni


Pentru a termina mai repede intinderea parului, dar si pentru a avea rezultate mai bune, este recomandat sa imparti parul in mai multe parti egale si abia apoi sa incepi procesul de intindere .


Utilizeaza placa


Pentru ca parul tau este acum destul de drept datorita utilizarii periei si a uscatorului de par, este bine sa utilizezi placa de par doar acolo unde firele de par au ramas rebele sau usor ondulate. Nu te speria daca parul are un pic cam mult volum pentru ca el oricum se va lasa in cateva ore si se va aseza foarte frumos.

Sursa foto : amominredhighheels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare