Coafuri

#coafuri par #coafuri de vara #coafuri simple # coafuri rapide #par #ingrijire par

6 idei de coafuri simple, pentru a arata perfect in aceasta vara

Coafurile lejere, buclele romantice si impletiturile se numara printre tendintele acestei veri. Poti sa obtii rapid un look relaxat, ideal pentru o petrecere sau pentru zilele pe care le petreci la soare, inspirandu-te din cateva idei simple de coafuri pe care le poti face chiar tu, acasa.

Coada de ponei

Coafura stil coada de ponei este in tendinte vara aceasta si este foarte simplu de realizat. Coada va arata impecabil, daca inainte sa aplici orice produs cosmetic, intinde parul cu  placa de par.  Dupa ce ai prins parul in coada, aplica spre varfuri ceara de par in strat generos. In acest fel, toate firele de par vor sta la locul lor. Coada de ponei, pe care o poti lega cat mai sus, in varful capului, este perfecta pentru zilele toride de vara.

Coc de balerina

Parul strans in varful capului intr-un coc lejer revine in tendinte vara aceasta. Nu este de mirare ca aceasta coafura are succes atunci cand afara este cald, pentru ca este usor de realizat. Spala parul si aplica un balsam care sa-ti faca parul moale si usor de coafat. Usuca-l apoi foarte bine cu ajutorul unui uscator de par. Aduna apoi parul intr-o coada cat mai sus, in varful capului, rasuceste-l pentru a forma cocul si prinde-l apoi cu cateva clame. Din doar cateva miscari, ai obtinut un coc de balerina lejer, perfect atat pentru o iesire in oras, cat si pentru zilele petrecute la plaja.

Impletituri cu flori

In cazul in care ai un par lung si bogat incearca vara aceasta o coafura in tendinte: impletiturile cu flori. Profita de frumusetea florilor de vara si prinde-le intr-o coafura romantica. Impleteste o parte din par si prinde-l la spate. Prinde in jurul impletiturilor cateva flori delicate naturale. Pentru a definitiva coafura, foloseste un ondulator de par si realizeaza cateva bucle lejere in parul ramas liber.

Bucle de plaja lejere

Nu lasa sa treaca vara fara sa incerci macar o data o coafura cu bucle lejere de plaja. Aceasta este una dintre cele mai populare coafuri ale verii pe care o poti realiza usor, doar cu un ondulator de par. Aspectul coafurii este lejer si chic in acelasi timp.

Impletituri boeme

Chiar daca coafurile lejere au mai mult succes vara, in sezonul petrecerilor este posibil sa ai nevoie si de o coafura mai complexa pentru ocazii speciale. Poti opta atunci pentru o coafura cu impetituri boeme pe care le poti face fara efort cu ajutorul unui aparat pentru impletirea parului. O coafura cu o parte din par impletit si strans la spate este ideala pentru festivaluri, nunti sau pentru petrecerile in aer liber.

Coada impletita in stil Boho

Coada impletita in stil Boho este foarte usor de obtinut. Tot ce trebuie sa faci inainte de a impleti o coada intr-o parte, este sa iti pregatesti parul, ondulandu-l cu ajutorul unui ondulator de par. Impleteste apoi coada, fara sa iti faci probleme ca unele fire rebele nu vor sta aliniate perfect.

Surse foto: pixabay.com, luxhair.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare