Coafuri

# coafuri vedete #coafuri 2012 #cocuri frantuzesti #stil

6 cocuri frantuzesti purtate pe covorul rosu

Sofisticatele cocuri frantuzesti pot fi optiunile ideale pentru ocaziile speciale din 2012, altfel nu ar fi aparut in numar atat de mare pe covorul rosu al evenimentelor de top de la Hollywood. La fel ca modelul pantofilor sau nuanta de ruj, coafura are un cuvant greu de spus in reusita unei aparitii de top in lumina reflectoarelor.

Chiar daca ai la indemana zeci de variante pentru realizarea rafinatelor cocuri frantuzesti, o mica trecere in revista a aparitiilor vedetelor pe covorul rosu iti pot stimula inspiratia pentru urmatoarea coafura deosebita pe care o vei purta.

1. Kelly Osbourne

Copilul rebel intors pe calea cea buna, Kelly Osbourne, a adoptat mai nou o imagine conservatoare, din ce in ce mai reusita. De pilda, a primit o serie intreaga de laude pentru cocul purtat la premiile Emmy din 2011, cand si-a rasucit suvitele blonde intr-un vartej frantuzesc foarte chic.

2. Missi Pyle

Misso Pyle, vedeta din "The Artist", si-a incadrat superb chipul cu ajutorul unor bucle definite si sofisticate, prinse la spate intr-un coc-melc special pentru gala Golden Globes 2012.



Foto: ehowcdn.com

3. Claire Danes

Eleganta si expresiva, Claire Danes arata ca o veritabila doamna gratie cocului clasic prins la jumatatea capului, din care nicio suvita nu indrazneste sa iasa. Volumul din crestet adauga un plus de dulceata fizionomiei.

4. Heidi Klum

Suvite rasucite si prinse la spate intr-o forma intriganta, fruntea libera si tamplele ridicate usor catre radacina firelor de par - cam asa suna reteta unui coc flatant, pe care Heidi Klum la purtat la premiile Emmy din anul 2011.



Foto: ehowcdn.com

5. Diana Agron

Pana si parul drept poate sa arate minunat strans in coc. Diana Agron si-a ascuns bobul scurt intr-o coafura tipica pentru suvitele lungi, cu ajutorul bretonului rasucit in stil frantuzesc, foarte potrivit pentru chipul ei.

6. Katherine Heigl

Simplu si banal in fata, cocul purtat de Katherine Heigl la American Music Awards 2011 este un cocktail de suvite intrepatrunse, intr-o forma interesanta si moderna.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare