Coafuri

#margele #coafura #coafuri craciun # coafuri petrecere

6 coafuri uimitoare, perfecte pentru petrecerea de Revelion

Vrei sa fii o prezenta sclipitoare si sa atragi toate privirile asupra ta la petrecerea dintre ani? Atunci inspira-te din cele mai noi coafuri pe care le propun cei mai in voga hair-stylisti. Iata cateva dintre cele mai superbe coafuri pentru 2014, care te vor face sa arati uimitor la petrecerea de Revelion:

1. Coafura accesorizata cu margele

In 2014, accesoriile capata o noua utilitate. Asa ca, in cazul in care ai o colectie impresionanta de margele, poti sa iti realizezi coafuri uimitoare cu ajutorul lor. Lasa-ti parul desfacut, fa-i carare pe o parte si da-i stralucire si extravaganta cu ajutorul unui sirag de margele multicolore, prinse de un material cat mai elastic.
Cu aceasta coafura plina de viata cu siguranta vei fi atractia serii.

2. Bucle usoare

Buclele nu se vor demoda niciodata asa ca ar fi cazul sa nu le treci la capitolul trecut, deoarece acestea sunt mereu reinventate. Anul acesta se poarta buclele lejere, care iti pot oferi insa o alura extrem de senzuala. Usuca-ti parul bine si onduleaza-l apoi usor, doar in partea de jos. Astfel vei capata o coafura cu volum insa plina de eleganta si foarte sexy.

3. Coafura sic

Daca esti la o petrecere intr-un loc somptuos si rafinat nu te teme sa alegi un coc sic, foarte inalt, pe care sa il prinzi cu mai multe agrafe si pe care sa il tot reinventezi pe parcursul intregii seri.

4. Cocul lejer

Mergi pe un stil elegant si clasic anul acesta in ceea ce priveste coafura si realizeaza-ti un un coc simplu, prin lejer si lasa-ti cateva suvite de par sa cada usor pe fata.

5. Coafura rock

Daca esti o fire rebela, mereu in cautarea unor noi experiente, atunci trebuie sa adopti in noaptea dintre ani o coafura rock. Creeaza-ti asadar niste bucle dese si marunte, astfel incat coafura ta sa para usor dezordonata, insa nu lipsita de eleganta si senzualitate.

6. Cocul jumatate-jumatate

Daca esti insa o fire nehotarata si niciodata nu stii ce coafura sa adopti, atunci poti alege un coc jumatate dezordonat, jumatate aranjat. Acesta este perfect pentru domnisoarele nehotarate si dornice sa danseze nebuneste toata noaptea sau sa savureze un cocktail cu prietenii.



Sursa foto: swide.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare