Coafuri

#cina #cina romantica #ziua indragostitilor #coafuri #dragobete

6 coafuri perfecte pentru o cina romantica de Dragobete

Primele intalniri sau cinele romantice de Dragobete sunt o sursa de stres inevitabila, mai ales in ceea ce priveste tinuta. Prea casual, prea elegant sau prea banala? Acestea sunt intrebarile care ne macina in privinta vestimentatiei pentru un cadru romantic. Peste toate acestea, cea mai grea intrebare este "Ce fac cu parul meu"? Parul iti defineste intreaga tinuta, asa ca exprima cu ajutorul sau feminitatea pura si adopta pentru o cina romantica un look cat mai relaxant, cu care sa te simti bine si sa iti dea un sentiment de incredere. Iata cateva tipuri de coafuri romantice din care te poti inspira:

1. Look-ul hollywoodian



Actrita Jessica Biel nu isi complica viata atunci cand vine vorba de coafuri. Ea alege intotdeauna o coafura simpla, cat mai naturala, precum niste bucle mari si ce cad usor intr-o parte. Copiaza si tu look-ul simplu si hollywoodian al actritei si cu siguranta nu vei da gres la prima intalnire.

Sursa foto: telva.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului