Coafuri

#stil #coafuri # coafuri toamna #tunsori si coafuri #coafuri 2012 # caofuri toamna 2012

5 tendinte in coafuri pentru toamna 2012

Nu doar garderoba ta are nevoie de reactualizare toamna aceasta! Podoaba ta capilara merita si ea un aer nou si interesant, de aceea iti va fi util sa afli care sunt principalele tendinte in coafuri pentru toamna 2012.

Dupa o vara in care razele soarelui le-au incalzit mai mult decat ar fi fost cazul, suvitele tale au nevoie cu siguranta de un tratament de revitalizare. Daca tot te deplasezi la salon, poate pui in aplicare si cele mai noi tendinte in coafuri pentru toamna 2012. Iata care sunt acestea!

1. Accesoriile de par statement

Un singur lucru nu trebuie sa lipseasca din peisajul coafurilor tale toamna aceasta: un accesoriu statement, care sa atraga toate privirile asupra sa. Vorbim despre bentite, agrafe, clame si clesti cu aplicatii pretioase, care sa le dea cel aer de "bijuterie" valoroasa. Pentru a le fixa bine in par, alege sa il impletesti in cozi groase, care sa joace rol de "baza" sustinatoare pentru cele mai frumoase accesorii de par pe care le gasesti in magazine!

2. Bretonul drept

O alta tendinta importanta a toamnei 2012 este bretonul drept, care incadreaza perfect chipul si scoate in evidenta privirea. Un avantaj demn de mentionat este acela ca poate fi aranjat usor cu o perie rotunda, dar si acela ca adauga chipului un aer mai tanar si mai proaspat. Jessica Biel a adoptat deja in trecut aceasta schimbare de look importanta.



Foto: glamour.com, examiner.com

3. Suvitele rasucite

Suvitele rasucite, romantice si foarte chic, se poarta cu bucle lejere, lasate sa curga nestingherite pe umeri si pe spate. Feminine si usor de aranjat, suvitele rasucite sunt un truc de aranjare a parului cu care nu poti da gres!

4. Cararea laterala extrema

Cararea laterala extrema este o alta tendinta a sezonului rece de anul acesta, excelenta pentru parul drept sau ondulat deopotriva. Avantajele sunt vizeaza subtierea chipului si dobandirea unei elegante speciale a fizionomiei.



Foto: socialbliss.com, facebook.com

5. Coafurile fara volum

Coafurile cu foarte putin volum, precum cele observate in prezentarile creatorilor Alexander Wang, Lanvin sau Chloe, sunt mai populare decat niciodata in aceasta toamna. Nu mai trebuie sa te straduiesti sa adaugi dimensiune podoabei tale capilare, ci mai degraba sa o ajuti sa stea cat mai aproape de scalp. Julianne Moore afiseaza un look reprezentativ pentru acest trend inedit.



Foto: lasthairmodels.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare