Coafuri

#ingrijire par #par #par rar # par des

5 ponturi pentru a da volum parului

Modul in care iti vopsesti parul, felul in care ti-l ingrijesti sau chiar tunsoarea pe care o alegi pot fi solutii pentru ca parul tau sa arate mai des. Iata cateva ponturi pentru ca parul tau sa aiba un aspect natural cu mai mult volum, fara sa iti dea prea multe batai de cap.


1. Alege o tunsoare mai scurta

Pentru ca parul tau sa arate mai des si cu mai mult volum, poti alege o coafura mai scurta. Tunsoarea bob este ideala in acest sens. Cand optezi pentru o astfel de coafura, trebuie sa tii cont de forma fetei.

Este important ca noua coafura aleasa sa iti evidentieze trasaturile si sa te avantajeze. Bob lung, bob scurt, cu breton asimetric, cu breton drept sau fara breton, bob-ul este o tunsoare care iti va schimba complet look-ul si parul tau va arata mai des si mai flexibil.


2. Vopseste-ti parul in doua culori

In aceasta primavara, tendintele te indeamna sa iti vopsesti parul in doua nuante. Pe langa faptul ca vei fi in pas cu moda, parul tau va capata si un aspect mai voluminos si mai des. Poti alege sa iti colorezi radacinile intr-o nuanta mai inchisa si restul intr-o culoare mai deschisa sau poti alege sa iti vopsesti doar varfurile intr-o nuanta inchisa.

Acest look ti se potriveste excelent daca esti vopsita blond.


3. Foloseste sampon si balsam pentru volum

Produsele de ingrijire sunt importante pentru parul tau. Cu ajutorul lor, parul tau poate capata mai mult volum si poate da impresia ca este mult mai des. In plus, este indicat sa renunti la fixativ, deoarece acesta ingreuneaza parul si il face sa stea lipit de pielea capului.


4. Onduleaza-ti parul

Un alt pont pentru ca parul tau sa arate mai des este sa ti-l ondulezi. Astfel, el va capata mai mult volum. Daca alegi sa iti ondulezi parul permanet, trebuie sa apelezi la profesionisti, pentru ca altfel, toate solutiile folosite ar putea sa aiba efectul invers.


5. Apeleaza la extensiile de par

O alta optiune foarte buna pentru ca parul tau sa arate mai des este sa adaugi extensii de par. Pentru aceasta varianta exista mai multe optiuni, poti obtine un rezultat foarte natural sau, dimpotriva, unul extravagant.

Sursa foto: mirvolos.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare