Coafuri

#incaltaminte #cizme #tendinte 2014 #modele cizme 2014

5 modele de cizme la moda in 2014

Cizmele sunt incaltamintea cea mai populara in sezonul rece. La fel ca si pantofii, modelele de cizme se schimba in fiecare sezon, iar tu cu greu poti rezista in fata acestor tentatii. Pentru a face insa o investitie de durata, iata care sunt cele mai noi modele de cizme pe care merita sa ti le achizitionezi in 2014:

1. Cizmele maro asimetrice

Asimetria este omniprezenta in 2014, asadar ea se regaseste si la cele mai noi modele de cizme. Acestea sunt usor ridicate in fata, iar spatele lor este mai scurt si par ca niste aparatori, insa extrem de sic. Nuanta-vedeta in ceea ce priveste incaltamintea in 2014 este maroul deschis. Asadar, in colectia ta de incaltaminte trebuie sa ai cel putin o pereche de ghete in aceasta culoare.

2. Cizmele din lac lungi

Lacul revine in 2014 la moda, iar cizmele din acest material stralucitor si elegant sunt la mare cautare. Sunt extrem de versatile si foarte elegante. Le poti purta in special la tinutele elegante, insa si la unele casual, pentru a emana cat mai multa senzualitate.

3. Cizmele cu platforma

Platformele nu parasesc marile podiumuri nici in acest an. Ele sunt ideale pentru orice tip de vestimentatie si foarte confortabile. Nu ezita asadar sa faci combinatii cat mai trasnite si indraznete cu ajutorul acestor cizme atat de sic. Materialul preferat pentru confectionarea acestora ramane si in acest sezon pielea intoarsa.

4. Cizmele moto

In acest an renuntam la ghetele rock si ne axam pe cizmele moto. Acestea sunt accesorizate cu tinte si lanturi si au un impact vizual mult mai puternic. Se adreseaza in special tinerelor si, de ce nu, doamnelor indraznete, mereu in cautarea unor tinute cat mai inedite si originale.

5. Cizmele din piele de sarpe

Imitatiile din piele de sarpe revin din nou in tendinte. Cizmele si gentile cu astfel de imprimeuri sunt cele mai importante accesorii pe care trebuie sa le ai in acest an. Aceste obiecte vestimentare te vor ajuta sa iesi in evidenta si sa dai viata oricarei tinute.

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare