Coafuri

#tunsori #coafuri #breton #modele de breton

5 modele de breton care te intineresc vizibil

Modul in care iti aranjezi parul iti poate reflecta personalitatea, insa iti poate dezvalui si varsta. Daca vrei sa iti ascunzi anii si sa arati mai tanara, poti opta pentru o tunsoare cu breton, care iti va schimba total look-ul. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti modelul de breton care sa se potriveasca cu forma fetei tale, dar si cu stilul personal.

Unul dintre avantajele bretonului este ca acopera toate ridurile de pe frunte. Optiunile in ceea ce priveste bretonul sunt nenumarate si, cu siguranta, exista un model de breton care sa se potriveasca cu forma fetei tale si sa te ajute sa redevii tanara. Iata sugestiile noastre:


1. Bretonul potrivit pentru fata ovala

Persoanele cu fata ovala sunt cele mai norocoase, intrucat pot alege orice tip de breton. Fie ca este drept, franjurat, scurt sau lung, bretonul este mereu o alegere inspirata pentru persoanele cu fata ovala.


2. Bretonul potrivit pentru fata in forma de inima

Pentru persoanele care au fata in forma de inima, este important ca bretonul ales sa estompeze linia dura a barbiei. Asadar, bretonul mai scurt in centru si mai lung in lateral echilibreaza latimea din partea de sus a fetei cu zona mai subtire a barbiei.


3. Bretonul potrivit pentru fata patrata

Daca forma fetei tale este patrata, este recomandat sa eviti bretonul foarte franjurat, intrucat acesta va accentua unghiurile fetei tale. Alege un breton pierdut usor intr-o parte, pana in dreptul pometilor, care iti va masca trasaturile dure.


4. Bretonul potrivit pentru fata rotunda

Daca ai fata rotunda, este indicat sa eviti bretonul drept, gros, intrucat acesta ti-ar rotunji si mai tare forma fetei. Este recomandat un breton filat intr-o parte sau unul foarte scurt care sa alungeasca forma fetei.


5. Bretonul potrivit pentru fata in forma de diamant

Fruntea si barbia ascutita, precum si latimea pometilor nu vor mai fi atat de evidente daca alegi un breton pierdut intr-o parte, tuns intr-o linie cat mai rotunda. Acest tip de breton iti va estompa trasaturile si te va intineri vizibil.





Sursa foto: thebudgetfashionista.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare