Coafuri

#nunta #coafuri #coafuri mireasa #coc mireasa

5 coafuri de nunta la moda in 2013

Odata cu luna mai debuteaza si sezonul nuntilor. Pentru a avea o tinuta impecabila asa cum ai visat inca de mica, trebuie sa te gandesti cu mult inainte la toate detaliile. Una dintre cele mai grele alegeri pe care trebuie sa o faca tinerele mirese este aceea in privinta coafurii. In fiecare an apar noi tendinte, de aceea aceasta misiune devine si mai dificila. In ciuda tuturor noutatilor in privinta coafurilor, trebuie sa alegi insa una care se potriveste perfect fizionomiei tale.


Nu iti face o coafura doar pentru simplul fapt ca este la moda, spun hair-stylistii. Este indicat ca, inainte de marele eveniment, sa faci cateva probe pentru a gasi coafura potrivita pentru tine.

Inspira-te din coafurile de mai jos recomandate de hair-stylisti pentru mirese in 2013:


1. Cocurile lejere

Cocurile lejere, care iti ofera un look cat mai natural, sunt si anul acesta la moda. Fie ca sunt intr-o parte, fie ca sunt legate lejer la spate, acestea raman in tendinte si in 2013. De asemenea, pentru a da un aer cat mai diafan, poti accesoriza aceasta coafura cu o diadema sau o panglica stralucitoare argintie.


2. Coafurile retro

Coafurile anilor 50 revin si ele la moda. Asa ca nu ezita sa optezi pentru un coc in stil retro, fara finisaje perfecte.


3. Coafurile cu carare pe mijloc

Pentru un aspect foarte natural, poti opta pentru o coafura de mireasa cu carare pe mijloc. Aceasta este foarte usor de realizat si ti-o poti face chiar tu, fara a mai pierde cateva ore la coafor. Fa-ti o carare pe mijlocul parul si prinde parul la spate, lasandu-ti cateva suvite sa cada lejer. Daca ei nevoie de volum, iti poti tapa putin parul inainte de a-l prinde.


4. Cocurile dezordonate

O alta coafura pe care o recomanda hair-stylistii pentru mirese anul aceasta sunt cocurile dezordonate. Acestea sunt dedicate in special firilor extravangante si nonoconformiste, care au curajul sa poarte o astfel de coafura, dar si o rochie de mireasa la fel de indrazneata.


5. Cocurile supradimensionate

La fel ca in cazul accesoriilor, care anul acesta trebuie sa fie cat mai mari si cat mai opulente, si in privinta coafurilor dimensiunea conteaza. Daca vrei sa mizezi mai mult pe coafura poti alege un coc pe o parte, tridimensional, care iti va conferi eleganta si iti va da un aer lejer si senzual.



Sursa foto: luzta.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului