Coafuri

#stil #tunsori si coafuri # coafuri vedete #coafuri 2012 #coafuri celebre

5 coafuri celebre si fabuloase

Cele mai fabuloase coafuri celebre te determina sa ai resentimente fata de propria podoaba capilara? In loc sa privesti suvitele perfecte ale divelor cu invidie, ia-le in calcul drept posibilitati pentru o imagine demna de covorul rosu.

"Ziua proasta a parului" a devenit un cliseu pentru ca reprezinta o realitate crunta si frecventa. Renunta la atitudinea pasiva si incearca pe propriul par urmatoarele coafuri celebre si fabuloase, care sa te transforme intr-o zeita a frumusetii cat ai zice "wow"!

1. Carrie Mulligan

Probabil cea mai curajoasa transformare de imagine este tunsoarea pixie, mai ales daca te-ai obisnuit cu o lungime considerabila a podoabei capilare. Halle Berry continua sa uimeasca privitorii cu coafura sa scurta, Emma Watson s-a maturizat peste noapte prin intermediul aceleiasi alegeri de stil, iar acum Carrie Mulligan adauga un breton lung, aranjat intr-o parte, in acord perfect cu tendintele anului 2012.

Aceasta varianta este recomandata daca ai parul drept si chipul oval.

2. Dianna Agron

Vrei un bob rebel si extrem de sexy? Inspira-te din tunsoarea nonconformista afisata de Dianna Agron si surprinde-i pe toti cu un look senzational similar. Evita acest stil daca ai mandibula proeminenta sau fizionomia patrata. In schimb, un chip rotund va fi pe deplin avantajat.



foto : ehowcdn.com

3. Blake Lively

O asimetrie relaxata poate fi sarea si piperul unei coafuri fabuloase de seara, precum cea purtata cu mandrie de Blake Lively.

4. Lea Michele

Coada de ponei afisata de Lea Michele face minuni in subtierea unui chip rotund, adauga un plus de luminozitate figurii si este o coafura extrem de populara in 2012. Iata doar cateva motive pentru care ar trebui sa incerci acest stil deosebit.



Foto: ehowcdn.com

5. Katherine Heigl

Cocul sofisticat al actritei Katherine Heigl reprezinta epoca stralucitoare a Hollywoodului. In timp ce forma este perfecta pentru o ocazie caracterizata de eleganta, cocul in sine nu necesita o menajare accentuata. Coafura in cauza se poarta cu gratie si este potrivita oricarei fizionomii.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului