Coafuri

#petreceri #coafuri #petrecere iarna

4 coafuri pentru petrecerile de iarna

De sarbatori iti doresti sa arati cat mai bine, insa abia iti mai gasesti timp sa respiri printre atatea pregatiri. Cum vei reusi sa arati ca o diva si sa iti aranjezi parul in mai putin de o jumatate de ora? O coada de cal eleganta, un coc simplu sau cateva accesorii rafinate sunt doar cateva idei prin care poti obtine o coafura speciala pentru petrecerile din preajma sarbatorilor.

Daca esti in criza de timp, n-ar fi rau sa arunci o privire peste sugestiile noastre.


1. Coada de cal eleganta

Prinde-ti parul cu un elastic sau o esarfa de nuanta apropiata cu cea a parului tau, lasand cateva suvite libere, care sa iti incadreze frumos chipul. Nu uita sa folosesti un fixativ sau un ser de par, iar coafura ta de petrecere este gata in mai putin de 10 minute.


2. Bucle dezordonate

O coafura la fel de interesanta este cea usor dezordonata, cu bucle rebele. Imblanzeste-ti coafura cu ajutorul fixativului, dar nu te stradui prea tare sa arate "ca la carte". In cazul de fata, putina neglijenta aparenta este de dorit.

Pentru aceasta coafura, foloseste ondulatorul - infasoara parul pe ondulator incepand de la nivelul urechii si lasa capetele suvitei in afara. Procedeaza in acest mod pana termini toate suvitele, apoi scutura parul usor si pulverizeaza fixativul.


3. Coafura eleganta cu bentita

Poarta o bentita subtire cu detalii din pietre pretioase pentru un look sofisticat si foarte feminin. Daca nu ai timp suficient la dipozitie, mizeaza din nou pe coafura dezordonata si coafeazata-ti parul cu ajutorul ondulatorului.

Secretul unei astfel de coafuri consta in volum, asa ca nu ezita sa folosesti spuma de par de la radacina, inainte de a folosi ondulatorul.


4. Coc dezordonat

Ai lasat aranjatul parului pe ultima suta de metri? Nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca o coafura cu parul strans in crestetul capului si usor dezordonat este alegerea perfecta pentru petrecere. Inainte sa iti prinzi parul, ciufuleste-l usor si pulverizeaza putin fixativ cu sclipici.



Sursa foto: newhairstyles7.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului