Coafuri

#bucle #coafuri #obtinere bucle #ondulare par

3 metode prin care sa obtii acasa bucle "ca dupa plaja"

Buclele lejere, precum cele obtinute natural dupa o baie in mare la plaja, sunt foarte feminine si compatibile estetic cu spiritul verii. Onduleurile realizate de apa sarata si razele blande ale soarelui pot fi extrem de atragatoare. Iata cum le poti realiza acasa in mai putin de ora, prin metode iscusite!

Vestea buna este ca buclele "ca dupa plaja" pot sa-ti infrumuseteze podoaba capilara si fara o vizita fulger pe litoral. Daca iti place acest look exotic si proaspat, invata principalele metode prin care poti obtine bucle lejere de vara peste noapte la tine acasa!


Bucle de vara prin impletirea parului

Daca nu esti de acord cu metodele de aranjare a parului care folosesc caldura, ai o alternativa sigura pentru sanatatea suvitelor tale: impletirea parului!

Primul pas in obtinerea unor bucle "ca dupa plaja" este sa iti speli parul cu un sampon pentru definirea buclelor (chiar daca ai parul natural drept), intrucat ingredientele sale au un efect de intarire a firelor de par, care iti ajuta buclele sa reziste mai mult timp.

Daca ai parul aspru, aplica si un balsam destinat tot definirii buclelor, clateste-ti podoaba capilara cu apa calduta (spre rece) si tamponeaz-o cu un prosop pentru inlaturarea excesului de apa (nu folosi uscatorul de par, daca nu vrei ca rezultatul final sa fie compromis).

Acum imparte-ti parul in doua sectiuni egale (delimiteaza la spate o carare centrala) si impleteste-le pe amandoua, cat de strans poti. Dupa o ora, elibereaza parul si pulverizeaza putin spray fixativ cu aspect natural, care sa-ti faca noua coafura sa reziste perfect.


Bucle de vara cu spray salin

Spray-ul salin este o alta metoda eficienta prin care poti obtine buclele relaxate de vara, intrucat are un efect similar asupra firelor de par, precum apa sarata a marii. Dupa ce iti speli parul ca in mod normal, tamponeaza-l usor cu un prosop moale si lasa-l sa se usuce putin la aer.

Aplica spray-ul salin de la radacina firelor de par pana la varfuri, masandu-ti parul in toate directiile. Modeleaza buclele cu degetele, astfel incat sa fie bine definite.


Bucle de vara cu ondulatorul

Daca iti doresti bucle de vara cu o forma regulata, foloseste ondulatorul de par cu un diametru mai mare, astfel incat onduleurile sa fie cat mai naturale. Separa-ti parul uscat in mai multe suvite, infasoara pe fiecare dintre ele pe tubul ondulatorului la un unghi de 45 de grade si asteapta maximum un minut. La final, poti aplica spuma sau spray pentru fixare, cu moderatie, pentru un look natural!

Sursa foto: hairstylestars.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare