Coafuri

#impletitura #coafuri impletituri #coafuri

3 coafuri impletite, perfecte pentru vara 2013

Ai parul lung si te-ai plictisit de banala coada de cal si clasicele cocuri? Este vremea sa faci o schimbare, iar coafurile impletite sunt o alegere inspirata, mai ales in perioada verii, cand canicula te impiedica sa iti tii parul desprins. Desi ai putea crede ca realizarea lor este complicata si greu de pus in practica, unele coafuri impletite sunt simple si nu iti vor da mari batai de cap. Asadar, inarmeaza-te cu putina rabadare si incearca un look fresh de vara! Iata cateva modele de impletituri care te pot inspira!


1. Coada de peste

Uita clasica impletitura din trei suvite si fa o schimbare in aceasta vara! Pentru coada de peste, trebuie sa imparti parul in doua sectiuni, dupa care sa desprinzi cate o suvita subtire din partea de dedesubt a primei sectiuni si sa o adaugi la suvita groasa opusa. Se repeta aceiasi pasi, iar la sfarsit se prinde cu un elastic.

Acest tip de impletitura poate fi realizat pentru o tinuta eleganta, insa in acest caz coada trebuie sa fie mai stramta. De asemenea, coada de peste poate fi alegerea perfecta pentru un outfit rebel.


2. Impletitura in cinci

Impletitura in cinci este mai greu de realizat, insa rezultatul este spectaculos. Pentru a obtine o coafura perfecta, este important ca parul tau sa fie foarte bine pieptanat. Asadar, imparte parul in cinci sectiuni egale, dupa care poti incepe sa le impletesti cu multa atentie. Acest model de impletitura este potrivit atat pentru tinutele elegante, cat si pentru cele casual, iar pentru realizarea ei ai nevoie doar de multa atentie si rabdare.


3. Impletitura spic

Un alt model de coafura impletita pe care il poti face singura este coada spic. Pentru aceasta coafura se imparte parul in trei sectiuni egale si se impleteste ca o coada normala, numai ca, pe masura ce inaintezi cu impletitura, la fiecare sectiune se adauga cate o suvita din partile laterale. Se continua asa pana ce parul este prins in intregime.

Pentru ca spicul sa iasa perfect, este important ca suvitele de par sa fie egale pentru cele trei sectiuni. Poti realiza o coada spic lejera pentru tinutele casual sau una eleganta - in care parul este strans foarte bine - pentru un outfit office.



Sursa foto: lovelyish.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare