Coafuri

#tunsori si coafuri #coafuri chic #coafuri par ud

3 coafuri chic cu parul ud

In sezonul relaxarii la plaja sau la piscina, cele mai utile si reusite coafuri cu parul ud nu ar mai trebui sa fie un secret pentru nicio femeie. In plus, aspectul umed al suvitelor este in tendinte anul acesta, colectiile creatorilor de moda promovand din plin stilul.

Coafurile pentru parul ud sunt utile in sezonul estival si acasa, dupa ce iti speli podoaba capilara. Uscatorul de par deshidrateaza suplimentar firele capilare, de aceea este ideal sa renunti la acest accesoriu cat temperaturile sunt inca ridicate. Iata ce variante chic ai la indemana:


1. Cocul clasic


Observat si admirat in show-ul Chanel la Saptamana Modei de la Paris in aceasta primavara, cocul clasic cu parul ud este o maniera sofisticata si indrazneata de a iesi in evidenta. Imediat dupa ce te speli, contureaza-ti o carare laterala cu un pieptene cu dinti rari. Poti adauga si un gel de fixare, in cazul in care parul tau tinde sa se electrizeze dupa uscare.

Piaptana parul in spatele urechilor si strange-l la ceafa, ca si cum ai face o coada de ponei. Prinde parul cu un elastic rezistent si uniformizeaza suvitele din crestet, trecandu-ti degetele prin ele pentru mai multa definire. Rasuceste coada si prinde-o intr-un coc la spate, astfel incat ramana cumva orientat in jos. Fixeaza coafura cu agrafe si bucura-te de rezultat!



Foto: refinery29.com


2. Coada de ponei indrazneata


Alexander Wang a uimit publicul la prezentarea de moda din sezonul primavara-vara 2012 cu o coada de ponei indrazneata, special conceputa pentru parul ud sau cu aspect umed. Aplica un fixativ spray pe parul proaspat spalat si da-ti parul peste cap, apoi ridica-ti parul de la radacini pentru a-i spori volumul.

Marcheaza o carare pe mijloc, lasa-ti capul pe spate si prinde coada nici prea jos, nici prea sus. Nu strange tare parul de scalp, lasa suvitele din crestet sa stea usor umflate. Mai aplica putin spray pentru fixare pe bucle, pentru a se pastra look-ul extra-definit.



Foto: refinery29.com


3. Mini-cocurile


Un mod unic si genial de a coada parul umed este sa iti faci 3 cocuri mai mici, asezate vertical, ca treptele unei scari. Este necesar sa iti piepteni parul fara carare, dupa ce ai aplicat un produs pentru fixare.

Imparte-ti podoaba capilara in 3 sectiuni egale pe orizontala, rasuceste-le pe fiecare in parte si prinde-le cu cate un elastic. Modeleaza mini-cocurile si fixeaza-le cu agrafe. Vei adora rezultatul!



Foto: refinery29.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului