Coafuri

#tunsori #coafuri #hairstyle #stil #frumusete #simplu #usor #stilist #look

10 coafuri superbe simplu de realizat

Nu tot timpul o coafura frumoasa si extravaganta trebuie sa fie si una greu de realizat. Iti poti aranja parul simplu si eficent. Ai nevoie doar de putina imaginatie si cat mai multe accesorii. Iata cateva exemple de coafuri usor de obtinut, fara ajutorul unui hair-style. Alege-o pe cea potrivita tie pune astfel la punct un look sofisticat si glamour. 

 

1 Folosirea unui ac de par sau chiar doua este o metoda eficienta si foarte moderna pe care o poti folosi pentru a realizarea unui coc deosebit. Opteaza pentru ace de par confectionate din lemn dur si aplica putin fixativ dupa realizarea coafurii.

2 Aplicarea mai multor bentite din materiale si culori diferite nu iti garanteaza o rezistenta mai puternica a coafurii, insa cu siguranta te vor ajuta sa obtii un look si o coafura deosebite.

3 Creaza o coafura festiva in cel mai simplu mod posibil: Prinde-ti parul la spate intr-o coada de cal, apoi separa cate o suvita pe care sa o buclezi si sa o prinzi cu o agrafa . Incadreaza-ti fata cu cateva suvite rebele si ai obtinut o coafura deosebita fara prea mult efort.

4  Pentru a da volum si suplete unui par rebel, foloseste o perie rotunda, groasa si un uscator de par. Prinde suvitele pe rand in perie si usuca-le cu uscatorul dinspre radacina spre varf. Mentine jetul de aer cald indreptat spre varful suvitei pe care o usuci.

5 O clama delicata, cu model floral este ideala pentru a aranja un par des si ondulat. Pentru a da coafurii un aer mai romantic, prinde parul la spate cu un astfel de accesoriu, Ai grija insa, stai departe de cele care au inchizatori metalice.

6 Aranjarea parului pentru o tinuta de seara nu este un lucru complicat. Adauga la un coc simplu o agrafa deosebita si pretioasa care sa-ti puna in valoare fizionomia si tinuta eleganta .

7 Pentru a realiza o coafura delicata si gratioasa prinde parul la spate in doua cozi una sub cealalta, apoi rasuceste-le impreuna, prinde varfurile cu agrafe mici, de culoarea parului tau si cocul este gata!

8 O coafura pony tail cu bretonul intr-o parte iti va da un aer romantic si jucaus. Pentru o finisare si mai buna a coafurii ia o suvita de par si foloseste-o drept elastic pentru a prinde coada.

9 Daca ai parul lins, opteaza pentru o coafura clasica si stralucitoare. Realizeaza un coc simplu si da-i luciu parului pulverizand-ul cu un spray pentru stralucire inainte sa-l usuci cu foehn-ul.

10 Pieptanele de par este un accesoriu retro foarte sic si eficient in acelasi timp, tine parul prins bine si creeaza un look romantic si feminin. Opteaza pentru aceasta coafura simplu de realizat si de efect.

Sursa foto : www.realsimple.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare